Vitamina E pentru cearcăne. 5 feluri în care are grijă de ochii tăi

vitamina E pentru cearcăne jpeg

Zona de sub ochi este cea mai sensibilă, pentru că pielea este mult mai subţire şi de aceea are nevoie de îngrijire suplimentară. Cel mai eficient este uleiul de vitamina E, care se găseşte în capsule şi acţionează ca un hidratant. Iată cum foloseşti vitamina E pentru cearcăne.

Pieleatrebuie să fie hidratată în orice perioadă din an. Dar,cumpărarea unei creme de ochi poate fi destul de costisitoare pentru buzunarele noastre. Capsulele de ulei de vitamina E pot fi o soluţie eficientă pentru combaterea acestor probleme numite cearcăne şi ochi umflaţi. Acestea sunt uşor de găsit şi foarte economice.

Vitamina E pentru cearcăne - Iată cum foloseşti uleiul de vitamina E pentru zona de sub ochi. 1. Uleiul esenţial de vitamina E

Poţi aplica uleiul direct pe pielea de sub ochi,masând uşor cu mişcări circulare. Este remediul perfect pentru cearcăne şi pentru pete. Aplică uleiul în fiecare seară înainte de culcare. Ai grijă ca uleiul să fie absorbit de piele înainte de a pune capul pe pernă,pentru a nu pătrunde în ochi.

Citeşte şi:Greşeli fatale în machiaj care te fac să arăţi neîngrijit

2. Vitamina E pentru cearcăne - Combină-l cu crema hidratantă

Poţi amesteca uleiul esenţial de vitamina E din capsulă cu cremă hidratantă obişnuită,pentru a o transforma într-una de noapte. Masează zona sensibilă din jurul ochilor în fiecare seară înainte de culcare.

3. Amestecă-l cu un alt ulei

Amestecă uleiulde vitamina E cu orice alt ulei. Poate fi ulei de migdale sau de măsline,chiar şi cu ulei pentru copii,în cazul în care nu vrei să aplici uleiul de vitamina E direct pe piele.  

4. Vitamina E pentru cearcăne - Aplică-l direct pe zona de sub ochi

Poţi masa zona ochilor cu ulei esenţial de vitamina E şi să-l laşi să acţioneze 15 minute. În acest fel funcţionează ca o mască pentru ochi. Aceasta va ajuta la reducerea cearcănelor şi petelor.

Citeşte şi:Uimitoarele beneficii ale uleiului de nucă pe piele şi păr

5. Mască facială cu cafea şi ulei esenţial de vitamina E

Pune într-un bol puţin zaţ uscat sau cafea măcinată. Adaugă peste el o capsulă de ulei esenţial de vitamina E şi amestecă. Pasta obţinută o aplici pe faţă dimineaţa şi o laşi să acţioneze cinci minute. Acesta este remediul perfect pentru ochi umflaţi.

Credit foto: boldsky.com