VUNK şi Lidia Buble, colaborare inedită. ”Ne-am întâlnit la momentul potrivit”

1 lidia buble png png

VUNK începe toamna în forţă, cu o piesă nouă în colaborare cu Lidia Buble. „Vino, Du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgenţă, de către Cornel Ilie, solistul formaţiei şi produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK.

Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine şi inconsecvenţă din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor. 

"

”, a declarat Lidia Buble.

        View this post on Instagram                   Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... du-te, Lasa-ma si nu ma lasa... un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk...si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.❤️ A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on Sep 24, 2020 at 1:07am PDT

Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... du-te, Lasa-ma si nu ma lasa... un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk...si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.❤️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

”, a declarat Cornel Ilie. 

O coproductie MediaPro Music & Cat Music, piesa "Vino, du-te" poate fi ascultată pe toate platformele de streaming şi va beneficia, în curând, de un videoclip oficial.   

De 26 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovaţiei în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o ţară ca afară”, „Aşa şi” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formaţia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generatie, show-urile spectaculoase şi cântecele cu mesaj profund, VUNK îşi continuă viziunea de a conecta oamenii şi de a le aduce bucurie, încredere şi speranţă. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucuresti. Componenţa VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Sursă foto: Instagram lidiabubleRecente

SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg