Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

1 76207 original jpg jpeg

După o Lună Plină în Vărsător extrem de puternică, a venit momentul să analizăm care vor fi zodiile cu cel mai mult noroc în luna august. Printre nativi se numără una care, deşi a trecut prin numeroase încercări, acum se pare că a tras lozul cel mare. 

Berbec

În luna august, vei fi tentată să laşi grijile deoparte şi să te bucuri mai mult de viaţă. Ai putea începe prin a ieşi mai mult cu prietenii şi a cunoaşte oameni noi. Zilele norocoase sunt 10,12 şi 14 august, atunci când banii şi relaţiile sociale vor merge ca pe roate.

Taur

Dacă ai trecut prin câteva momente neplăcute, acum e momentul să ştergi totul cu buretele şi să o iei de la zero. Cu Venus pe casa iubirii, vei avea parte de clipe de neuitat alături de partenerul de viaţă. Ziua norocoasă este, fără îndoială, 25 august, însă dintre toţi nativii, tu eşti cea mai norocoasă zodie a lunii august. 

Gemeni

Te pregăteşti de un eveniment important în viaţa ta şi faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a-l organiza până la cel mai mic detaliu. Vei primi un ajutor neaşteptat din partea unei personae din trecutul tău, care îţi va schimba total percepţia. Zilele norocoase pentru tine sunt 16, 19 şi 20 august.

Rac

Eşti cu gândul la vacanţă şi abia aştepţi să vizitezi un nou loc, care să te facă să te simţi ca nou. Vei putea face asta în zilele de 23 şi 28 august, atunci când e indicat să călătoreşti. Vei avea norocul să întâlneşti persoane care să te călăuzească în drumul tău.

Leu

Nu ai prea mult spor în luna august, aşa că nu te grăbi să faci afaceri sau să închei tranzacţii, mai ales cu persoane pe care le cunoşti de puţin timp sau nu le cunoşti deloc. Deşi zilele norocoase ale tale vor fi 8 şi 17 august, e bine să stai deoparte şi să nu rişti pe planul carierei.

Fecioară

Ai foarte mult de lucru şi nu ştii cum să mai faci faţă sarcinilor. Zilele în care vei avea spor şi te vei simţi cu adevărat determinată sunt 22 şi 27 august, atunci când lucrurile îţi vor merge mai bine decât ai prevăzut.

Balanţă

După o Lună Plină care te-a afectat puternic, e şansa ta să reuşeşti acolo unde ţi-ai propus. Fie că ţi-ai propus un obiectiv sau ţi-ai pus o dorinţă, s-ar putea să ai mare noroc în zilele de 10 şi 30 august. Fii încrezătoare în forţele proprii şi munceşte cât mai mult!

Scorpion

Ai parte de conflicte în familie şi asta nu îţi prinde deloc bine. Pentru a le rezolva, e necesar să îţi rezolvi mai întâi problemele cu partenerul. Discută cu el în zilele de 28 şi 31 august şi vedeţi dacă puteţi ajunge la un acord. Orice ar fi, păstrează-ţi calmul.

Săgetător

Un eveniment neaşteptat te-a luat prin surprindere şi nu ştii dacă să te bucuri sau să te întristezi. Încearcă să nu mai priveşti orice lucru cu maximă seriozitate şi să te bucuri mai mult de ceea ce ţi se oferă. Zilele favorite sunt 15, 17 şi 18 august.

Capricorn

În zilele de 13, 21 şi 23 august e posibil să primeşti un cadou din partea unui prieten sau a unei persoane dragi. Frumos ar fi să îi întorci gestul şi să îi oferi şi tu, la rândul tău, un mic cadou în semn de mulţumire.

Vărsător

Cine ar fi crezut că după atât de mult stres prin care ai trecut, vei reuşi să te relaxezi? Da, a venit momentul mult aşteptat, iar în zilele de 25 şi 30 august vei putea să te bucuri în voie de câteva clipe memorabile alături de familie. Nu o neglija, căci are nevoie de toată atenţia ta.

Peşti

La cât eşti de visătoare, ai zice că nici nu ai nevoie de noroc pe lumea asta. Ei bine, iată că astrele sunt generoase cu tine şi ţi-au rezervat, pentru luna august, un bilet spre o destinaţie romantică. Aşa că dacă vrei să călătoreşti cu persoana iubită, nu ezita! Zilele norocoase sunt 10 şi 14 august.

Sursă foto: www.pinterest.com