Zodia Fecioarei. 13 lucruri pe care trebuie să le ştii despre ea

horoscope 1505273 1280 880x623 jpeg

Sunt oameni de acţiune care muncesc cu drag şi spor. Nativii din această zodie sunt predestinaţi succesului. Te lăsăm să descoperi mai jos 13 lucruri pe care trebuie să le ştii despre zodia Fecioarei.

Zodia Fecioarei - 23 august - 22 septembrie

1. Fecioara nu doar vorbeşte despre … dar şi face. Fecioara nu este tipul de vorbit doar de dragul vorbelor. Dacă se decid să facă ceva, fii sigur că vor munci până când chiar se întâmplă. Setează obiective cu determinare şi disciplină de sine şi perseverează şi atunci când credeai că totul pare pierdut. Nu este nesigură. Setează calea şi o urmează. Munceşte după instinct dar cu metode foarte calculate.

2. Fecioara întotdeauna munceşte din plin că să îşi îmbunătăţească viitorul. Este destinată pentru succes. Pentru Fecioara este greu să se ducă casă de la muncă. Este perseverenţă şi nu se opreşte de la nimic pentru a atinge succesul. O Fecioara poate face pe şefa dar doar în numele de a determina că lucrurile să fie făcute (chiar şi cele neplăcute). Dar au o abilitate remarcabilă să facă o echipa funcţională şi să determine acţiunile, de aceea sunt foarte buni manageri.

Este o zodie perfecţionistă

3. Zodia Fecioarei este perfecţionistă. Setează standarde înalte pentru sine şi se autoimping să le obţînă. Sunt organizate şi nu suportă dezordinea.

4. Fecioara este născută sceptică şi nu crede ceva până când nu vede cu ochii ei. Este realistă şi se bazează pe fapte. Nu zboară cu capul în aer după cai verzi pe pereţi. Ţinteşte după lucruri exacte şi reale.

Zodia Fecioarei - Cel mai modest semn al zodiacului

5. Fecioara este modestă şi umilă. Este cel mai modest semn al zodiacului. Uneori îi este greu să accepte laude şi complimente. Ea doar vrea să se bucure de timpul, compania şi viaţă ei fără să fie în centrul atenţiei. Întotdeauna poţi avea încredere în ce îţi spune şi în intenţiile ei.

6. Fecioara are mintea analitică şi mereu este capabilă să găsească soluţii la orice problema dificilă. Ea vede ceea ce altora le scapă. Are o asemenea graţie şi precizie sub presiune, încât poate îndrepta orice situaţie.

Unul dintre cele mai inteligente semne zodiacale

7. Zodia Fecioarei este frustrată de incompetenţa şi stupiditate. Nu are timp să înghită bulshitul altora. Este unul din cele mai inteligente semne şi când sunt iritate de vulgaritate, prostie sau lipsa de atenţie şi grijă, devine nervoasă şi iese din situaţie dacă poate.

8. Fecioara este independenţa şi se bazează mult pe propria persoană. Este puternică la toate nivelele, psihic, emoţional şi financiar. Se descurcă bine singură şi nu se tem să înceapă un proiect nou sau să îi conducă pe alţii.

Zodia Fecioarei - mereu calmă

9. Fecioara afişează calmitate în exterior chiar dacă în interior stă să explodeze.

10. Fecioara poate părea rece dar adevărul este doar că e prudenţă în a se deschide emoţional în faţă oricui. Este foarte sensibilă că persoană, evita să ceară ajutor altora şi o dor decepţiile. De aceea afişează aerul sobru şi rece.

Fecioara este loială

11. Însă Zodia Fecioarei este loială până la final faţă de cei ce i-au câştigat încrederea. Te poţi baza pe o Fecioara pe absolut orice. Dar nu o lua de bună că şi cum ai câştigat-o la loterie. Dacă simte că o foloseşti şi că nu eşti recunoscător, preţuind relaţia cu ea, vei primi un bilet dus afară din viaţă ei. Pur şi simplu nu crede în a investi în cineva care nu investeşte în ea.

Zodia Balanţă

12. Fecioara are o latura ascunsă sălbatică pe care puţini au norocul să o vadă. Deşi pentru mulţi ea pare foarte rezervată, atunci când se simte într-un mediu de mare încredere. Îşi despleteste părul şi devine sălbatică şi liberă că pasărea cerului.

Zodia Fecioarei - angajaţi foarte profesionişti

13. Lumea are nevoie de cât mai multe Fecioare … pentru că ele îşi fac treaba excelent, îşi pun timp la dispoziţie pentru alţii, pentru cauze umanitare şi sociale, contribuie la societate, le pasă de animale, de oamenii fără noroc în viaţă, de bătrâni. Oricine angajează o Fecioara în echipa, este un norocos. Sunt angajaţi ideali şi extrem de profesionişti.

Sursă: sfatulparintilor.roRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg