Zodiac chinezesc 2020. Anul Şobolanului de Metal aduce schimbări drastice pentru aceşti nativi

1 anul sobolanului de metal jpg jpeg

A mai rămas puţin timp pânî când anul Mistreţului de Pământ se va încheia şi vom intra în cel al Şobolanului de Metal, care va aduce noi începuturi şi schimbări pentru toate zodiile horoscopului chinezesc.

Conform Viva.ro, anul Şobolanului de Metal va aduce schimbări atât în plan amoros, cât şi în plan profesional pentru orice zodie, motiv pentru care tot ce vă rămâne de făcut este să primiţi schimbările cu zâmbetul pe buze.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos: Zodiac chinezesc 2020. Şobolan Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru că ele vin de la  Şobolanul de Metal, priviţi anul ca pe o bucată mare de caşcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profitaţi şi oportunităţi de a vă schimba total viaţa. Primiţi şanse mari de câştig financiar, avansare în profesie, colaborări noi şi profitabile şi ocazia de a vă fi recunoscute eforturile de până acum.

În dragoste, se anunţă un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiaţi o familie cu persoana pe care o aveţi deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Şobolanului de Metal sunt trainice şi fericite. În cazul în care sunteţi singuri, deocamdată, pregătiţi-vă să vă întâlniţi sufletul pereche!

Ele sunt zodiile de femei cu cele mai multe calităţi. Viaţa alături de ele, un basm pentru orice bărbat

Lent şi foarte consecvent în general, Bivolul va primi o energie aparte în acest an. Vei fi aventurier şi mai vioi ca niciodată în 2020, însă te vei bucura, deopotrivă, de stabilitate şi confort. Nu te vei plictisi o secundă în anul Şobolanului de Metal!

În anul 2020, Bivolii singuri îşi vor găsi jumătatea, cel mai degrabă, undeva departe de casă, potrivit horoscopurania.ro, iar persoana pe care o întâlneşti în acest, este foarte probabil să-ţi devină parteneră pe viaţă.

Un sfat de la astrolog: învaţă să fii mai romantic, mai implicat în relaţia cu partenerul, mai atent la nevoile sale şi ceva mai tandru! Un simplu gest sau o singură vorbă frumoasă poate face minuni!

Şi în carieră îţi va merge bine! Anul Şobolanului de Metal aduce pentru tine ascensiune în carieră, succes în afaceri, prosperitate şi bunăstare.

Şobolanul de Metal va arunca în mod constant în calea Tigrului perspective tentante, astfel încât ochii să i se aprindă – pe care să o urmeze? Totodată, nu ai voie să eziţi: cine ezită – pierde! Tigrul oricum este foarte norocos, dar în anul 2020, în viata ta va fi ca o loterie în care tu ai toate biletele câştigătoare.

În dragoste, Tigrii vor reuşi nu numai să-şi găsească un partener potrivit, dar să se şi îndrăgostească lulea, experimentând pasiunea în toate nuanţele ei. Tigrii căsătoriţi sunt sfătuiţi să se implice mai mult în viaţa de familie, să vă răsfăţaţi şi ajutaţi partenerul în treburile casnice şi să fiţi foarte atenţi şi grijulii!

Una dintre surprizele, pregătite de Şobolan pentru Tigru în 2020 este bogăţia neaşteptată, spune Urania. Mulţi Tigri vor obtine independenţă financiară datorită descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer.

Cele mai norocoase zodii în luna ianuarie. Gemenii vor da lovitura în plan sentimental

În 2020, Iepurii au avea parte de emoţii pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, susţinerea prietenilor, mai mulţi bani, însă ciuliţi bine urechile să nu vă scape norocul! Aveţi toate şansele să primiţi o moştenire, să vă schimbaţi locul de muncă şi/sau să vi se mărească simţitor salariul!

Sunteţi calculaţi şi precauţi, iar asta este pe placul Şobolanului de Metal, care vă va răsplăti cu daruri şi surprize. Chiar şi amoroase! Totuşi, lăsaţi-o mai moale cu flirtul dacă sunteţi căsătoriţi, că s-ar putea să fiţi prinşi pe picior greşit. Cei singuri au parte, însă, de experienţe interesante şi distracţii pe bandă rulantă. Ascultaţi-vă inima şi totul va fi bine!

Şobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize şi emoţii. Este posibil să daţi şi de situaţii ce vă vor părea dificile, însă cu mult calm şi optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunţă pe măsură! Succes în dragoste şi reuşite în carieră, ce să vă doriţi mai mult?!

În 2020, vă veţi bucura de admiraţia sexului opus şi se anunţă aventuri multe, care ar putea duce şi la o relaţie de lungă durată. Se preconizează toate şansele pentru o căsătorie chiar şi, de ce nu, apariţia unui copil.

În acest an poţi să-ţi schimbi pielea şi să renaşti! Primeşti toate şansele să-ţi schimbi viaţa şi să o iei de la capăt, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gură de aer proaspăt. Şarpele, de obicei prudent şi calculat, îşi va pierde minţile într-un vartej de trăiri intense, alături de o persoană care va apărea în viaţa ta când te aştepţi mai puţin. Şobolanul va aduce în anul 2020 un plus de pasiune, armonie şi echilibru în viaţa voatră de cuplu.

În carieă, este posibil să apară mici obstacole, însă calmul specific te va ajuta să treci peste şi astrele te încurajează să începi o afacere pe cont propriu, să-ţi duci un vis la îndeplinire, să pui bazele unei dorinţe mai vechi.

Sfatul astrologului: stai departe de intrigi şi conflicte, nu te băga în bârfe şi mergi pe drumul tău. Dacă vei respecta asta, se anunţă numai bucurii pentru tine şi în plan financiar şi al carierei.

Află previziunile astrologice pentru celelalte zodii, aici!Recente

Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg