Zodiacul indian îţi oferă informaţii preţioase despre tine. Tu ştii ce zodie eşti?

2 shutterstock 1977766271 jpg jpeg

Astrologia indiană are 36 de zodii şi dezvăluie numeroase lucruri inedite atât despre persoanalitate, cât şi despre ceea ce ne rezervă viitorul.

Lotus: 1-10 ianuarie

Potrivit zodiacului indian, Lotusul are multă prezenţă de spirit şi este extrem de independent. Nu suportă să se pună presiuni asupra sa, indiferent de natura lor. Fiind introvertit, evită de multe ori zonele aglomerate, preferând locurile liniştite. 

Arcaş: 11-20 ianuarie

Cei care s-au născut sub protecţia Arcaşului şi-au creat propriul lor univers, departe de lumea exterioară. Au înclinaţii puternice spre filosofie şi visare. În general, dau dovadă de hipersensibilitate în anumite contexte, iar, de cele mai multe ori, preferă să fie singuri, înconjuraţi de linişte. 

Vultur: 21-30 ianuarie

Vulturul este înzestrat cu calmitate şi dă dovadă de multă toleranţă faţă de greşelile celor din jur. Totuşi, nu se abţine atunci când vine vorba să-i atenţioneze pe aceştia cu scopul de a-i corecta. De asemenea, vulturul demonstrează că are o personalitate puternică, fiind foarte cinic în multe situaţii. 

Caleaşcă: 31 ianuarie-9 februarie

Cei care s-a născut sub protecţia acestei zodii hinduse sunt persoane vivace, care adoră să experimenteze lucruri noi şi să descopere noi teritorii. Detestă rutina, în consecinţă se vor afla mereu în căutare de schimbări. 

Apă: 10-19 februarie

Nativul acestei zodii este din cale afară de orgolios şi de încăpăţânat. De cele mai multe ori dă dovadă de irascibilitate şi acţionează sub impulsul momentului. În general, nu ştie să fie chibzuit cu banii şi nu îi place să fie contrazis. În ciuda acestui fapt, însă, cei născuţi sub semnul acestei zodii pot fi prieteni loiali şi de nădejde, care, la nevoie, oferă sprijin necondiţionat. 

Perlă: 20 februarie-1 martie

Cei născuţi sub mantia protectoare a acestei zodii au o mare nevoie de ocrotire din cauza vulnerabilităţii lor. Au o fire artistică şi sunt foarte sensibili şi creduli, fiind uşor de impresionat. De aceea, unii vor profita de pe urma naivităţii lor pentru a-şi atinge scopurile. 

Corabie: 2-10 martie

Potrivit astrologiei hinduse, firea celui care s-a născut în această zodie este destul de dificilă. Deşi la prima vedere pare sociabil, nu îi plac oamenii. Îi place să joace rolul de dominator datorită firii sale autoritare. Una dintre particularităţile specifice acestei zodii este că se lasă dusă de val. 

Yoghin: 11-20 martie

Yoghinul este vizionar şi are o fire reflexivă. Are un caractar preponderent îndreptat spre latura spirituală a vieţiii, nefiind deloc interesat de cea materială. Este dotat cu simţ practic şi este perfecţionist din fire. 

Toporişcă: 21-31 martie

Cei născuţi în această zodie dau dovadă de perseverenţă şi generozitate, de cele mai multe ori debordând de energie. Sunt siguri de potenţialul pe care îl au, iar în unele situaţii devin intoleranţi şi rigizi. Cu toate acestea, în relaţiile amoroase se dovedesc a fi foarte tandri. 

Cal: 1-10 aprilie

Calul este extrem de sociabil şi îi place să fie înconjurat de cât mai mulţi oameni. Din cauza faptului că detestă singurătatea, alege uneori companii nepotrivite. Are o reputaţie pe care se străduieşte să o păstreze intactă, deoarece ţine la imaginea sa mai mult decât la propriile convingeri. 

image

Birjar : 11-20 aprilie

Are un caracter instigativ şi este nestatornic în ceea ce priveşte opiniile şi atitudinile pe care le are. Îi plac schimbările şi are capacitatea de a se adapta mereu la acestea. Are abilităţi de lider şi dă dovadă de diplomaţie în anumite situaţii. 

Foc: 21-30 aprilie

Cei născuţi sub protecţia Focului sunt pasionali şi au simţul umorului foarte bine dezvoltat. În relaţiile cu cei din jur este înţelegător şi blând. Focul se îndrăgosteşte foarte uşor, dar sfârşeşte relaţiile cu aceeaşi uşurinţă cu care le şi începe.

Capră: 1-10 mai

Conform acestui zodiac, nativii zodiei Capră sunt optimişti şi dau dovadă de inteligenţă. De regulă, aceştia sunt nerăbdători şi încep mai multe taskuri deodată, însă fără să le finalizeze. Dau dovadă de multă inventivitate, fapt care îi ajută să se dezvolte atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Elefant: 11-20 mai

La prima vedere, Elefantul pare o persoană rece, cu o statură impunătoare. Însă, sub învelişul tare pe care îl poartă ca pe un scut din teama de a nu fi rănit, se ascunde o fire calmă, plină de blândeţe şi răbdare.

Fir: 21-31 mai

Firul din zodiacul indian este dotat cu multă înţelepciune şi cu un simţ practic care îl ajută să fie eficient în multe situaţii. De asemenea, este un familist convins şi cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie.

Pheonix – 1-10 iunie

Nativii acestei zodii, sunt blânzi, tandri şi sinceri. Sunt oameni cu principii morale bine înrădăcinate, care nu vor profita niciodată de bunăvoinţa celorlalţi, chiar dacă sunt bine intenţionaţi.

Diamant: 11-20 iunie

Diamantului îi place să strălucească mereu în cercurile sociale în care se învârte. Este extrem de orgolios şi încrezător în forţele proprii. O altă trăsătură care îl defineşte este superficialitatea de care dă dovadă pe toate planurile.

Vier: 21-30 iunie

Vierul este dotat cu multă carismă şi are calităţi înnăscute de oratorie. Astrologia hindusă semnalează că această zodie are abilitatea de a-i manipula pe cei din jur, din dorinţa de a-şi atinge obiectivele.

Şarpe – 1-10 iulie

Şarpele este imprevizibil şi lipsit de modestie. În general, nu empatizează cu aproapele său şi nu conştientizează cât de benefic ar fi ajutorul său pentru cel de lângă el. În relaţiile de iubire, Şarpele nu este chiar cel mai fidel partener.

Ţestoasa: 11-21 iulie

Ţestoasa nu prea are prieteni datorită atitudinii sale rezervate şi din cauza faptului că preferă solitudinea de cele mai multe ori. Ţestoasa este o fire harnică şi muncitoare, de aceea e capabilă de cele mai bune rezultate.

Câine: 22 iulie-1 august

Cei născuţi în această zodie sunt curajoşi şi plini de virtuţi. Sunt altruişti şi întotdeauna îi vor ajuta, după posibilităţile lor, pe cei care au nevoie. Familist din fire, Câinelui îi place să petreacă cea mai mare parte a timpului alături de ai lui, în detrimentul prietenilor.

Vânător: 2-12 august

Vânătorul este capabil de a-şi asuma orice risc, indiferent de situaţie. Sub masca jovialităţii se ascunde un individ autoritar căruia îi place să organizeze mereu regulile jocului. Este sufletul petrecerii, fiind mereu în centrul atenţiei şi întreţinând o atmosferă plăcută.

Urs: 13-23 august

Persoanele care s-au născut în această zodie debordează de entuziasm şi de optimism. Le place corectitudinea şi nu menajează pe nimeni atunci când observă greşeli. Se remarcă prin imaginaţie bogată şi creativitate, în anumite situaţii.

Fecioară: 24 august-2 septembrie

Cei care s-au născut sub mantia Fecioarei sunt foarte critici atât cu ei înşişi, cât şi cu cei din jurul lor. De asemenea, au un spirit analitic foarte bine dezvoltat, dar şi un spirit de observaţie foarte pregnant.

Pană: 3-12 septembrie

Răbdarea şi toleranţa nu sunt tocmai punctele sale forte. De aceea, interacţiunile cu această zodie pot deveni din ce în ce mai dificile. În general, dă dovadă de multă superficialitate în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jurul ei. Nu este interesată de ce simte cel de lângă ea.

Rândunică: 13-23 septembrie

Rândunica este o persoană disciplinată care nu suportă haosul. Are o viaţă echilibrată şi ordonată supusă unor rigori. Se simte în largul său doar în sânul familiei şi lângă prietenii săi.

Balanţă: 24 septembrie-3 octombrie

Deşi este o fire sociabilă, Balanţa are puţini prieteni, dar aleşi pe sprânceană. Întotdeauna se ghidează după propriile principii morale, fără să facă excepţie. Este un om onest, cu un comportament exemplar.

Uliu: 4-13 octombrie

Uliul dă dovadă de viclenie în cele mai multe dintre cazuri şi ştie să profite de pe urma celorlalţi. În general, are o vedere de ansamblu asupra situaţiilor şi are capacitatea de a-şi păstra obiectivitatea.

image

Maimuţa: 14-23 octombrie

Această zodie face tot ce vrea fără să-i pese câtuşi de puţin de părerea pe care o are lumea despre ea. În general, consideră că cei din jurul ei sunt obligaţi să o servească mereu, indiferent de voinţa lor. Maimuţa are impresia că totul i se cuvine.

Delfin: 24 octombrie-2 noiembrie

Delfinului îi plac aventurile şi detestă rutina. Este capabil de aproape orice compromis pentru a-şi atinge scopurile. Isteţimea de care dă dovadă îl scoate din orice încurcătură. În relaţiile sentimentale este foarte pasional şi foarte tandru.

Turn: 3-12 noiembrie

Turnul este statornic în relaţiile sale şi îi place să le ofere persoanelor vulnerabile protecţia sa. De asemenea, este o companie plăcută şi poate fi un bun consilier pentru cei aflaţi la ananghie.

Leu: 13-22 noiembrie

Umorul şi ironia fină sunt trăsături care îl caracterizează în mod deosebit pe acest nativ. Leul este extrem de curajos şi face faţă cu brio multor obstacole, reuşind să-şi atingă scopurile.

Pustnic: 23 noiembrie-2 decembrie

Pustnicul are o evoluţie spirituală foarte bine trasată. Este avid de cunoaştere şi se axează mai mult pe viaţa profesională, fără a fi preocupat de gândul de a-şi forma o familie. Pe plan sentimental, relaţiile nu sunt chiar atât de dificile cum s-ar crede, dacă întâlneşte o persoană cu aceleaşi aspiraţii ca şi el.

Scoica: 3-12 decembrie

Scoica are abilităţi de consiliere, îndeplinind cu succes rolul de psihoterapeut pentru prietenii săi. Oferă sfaturi înţelepte în cele mai multe situaţii, de aceea mulţi apelează la nativii acestei zodii atunci când se află în situaţii dificile la care nu găsesc o rezolvare.

Metal: 13-21 decembrie

Nativul acestei zodii este foarte calculat şi ia întotdeauna decizii raţionale gândindu-se mereu la consecinţe. Totuşi, concentrându-se prea mult pe acest aspect, Metalul nu se poate bucura pe deplin de prezent, potrivit zenivers.ro.

Funie: 22-31 decembrie

Funia este puternică şi statornică, şi găseşte rezolvări chiar şi la cele mai dificile probleme. Cei născuţi în această zodie sunt persoane determinate, care ştiu întotdeauna ce vor de la viaţă.

FOTO ShutterstockRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg