Horia Brenciu are o familie numeroasă şi recent a dezvăluit că ar vrea să mai aibă un copil. El şi Alice, soţia sa, intenţionează să depună din nou actele pentru adopţie. Cei doi au luat de crescut un băieţel, pe Toma, mezinul din casa Brenciu şi singurul cavaler între cele trei fetiţe.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, Horia Brenciu a povestit cum e viaţa alături de patru copii.

„Deocamdată nu am început nimic. Şi Toma „a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că, dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare. Eu cred că în România mai sunt multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Adopţia este, cu siguranţă, unul dintre ele. Dar am decis de la o vreme să nu mă mai plâng şi să acţionez. Să nu mai aştept pe altcineva s-o facă şi să fiu eu cel care trece la acţiune şi face ceva concret”, a declarat Horia Brenciu pentru VIVA!

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

Din această toamnă, Horia Brenciu revine la "Vocea României"

După ce a făcut o "pauză de voce", Brenciu revine în calitate de jurat în show-ul "Vocea României". 

„Revenirea la «Vocea României» este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu“, a declarat Horia Brenciu.