Intrăm în cea de-a treia parte a lui august şi în ultima etapă a verii cu energie pozitivă, care ne va însoţi până spre 9 septembrie. În tot acest timp, vom fi mai echilibraţi, mai romantici şi mulţumiţi de viaţa pe care o avem, iar asta datorită influenţei venusiene. Este un interval bun de câteva săptămâni, uimitoare şi de bun augur să ne transformăm, să devenim creativi şi să lăsăm magia să îşi facă numărul. Începând cu 20 august, se deschid mai multe cutii în care strălucesc inele de logodnă, sunt acceptate cereri în căsătorie, iar partenerii de cursă lungă simt legăturile relaţiei şi mai puternice.

Ziua de 22 august aduce Luna plină din această lună, „luna albastră‟, care va avea toate pârghiile necesare să ducă toate binecuvântările amintite anterior la proporţii epice. Cei mai mulţi nativi din zodiac vor avea parte în acest context astral de binecuvântări cosmice şi de finaluri fericite – unele dintre ele fiind destinate şi neaşteptate!

Berbec

Va fi o perioadă bună pentru parteneriate stabile şi pe termen lung, atât în afaceri, cât şi în dragoste. O să aveţi tendinţa de asumare a riscurilor, de acţiuni îndrăzneţe şi impulsive, veţi fi deschişi la tot ceea ce este nou şi progresist, veţi face planuri îndrăzneţe, veţi schimba şi reface multe, iar asta nu va fi pe placul tuturor. Stingeţi eventualele conflictele la timp, negociaţi şi evitaţi certurile!