Veşti prea bune nu vin nici din sectorul financiar, aşa că trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi veniturile. Ştim cu toţii cât de costisitoare sunt sărbătorile de iarnă, în special atunci când ai grijă să nu-i laşi pe cei dragi fără cadou. Din acest motiv, vei începe anul „pe minus” şi vei fi nevoit să te limitezi doar la strictul necesar.

3 zodii care mint fără nicio remuşcare. Fereşte-te să le acorzi încrederea ta!

Chiar dacă şi în dragoste apar unele greutăţi, nu te descuraja! Partenerul mai face nazuri, dar te iubeşte sincer şi va rămâne lângă tine orice ar fi. Fii atent doar să nu o neglijezi, cum ai făcut în ultima vreme şi toate problemele vor deveni istorie, potrivit fanatik.ro.

Bani şi carieră. Planurile de viitor şi proiectele de grup reprezintă o prioritate pentru tine în acest an, dar nu te aştepta ca toate să meargă fix aşa cum ţi-ai imaginat. Dar chiar dacă întâmpini unele dificultăţi în implementarea sau dezvoltarea lor, s-ar putea să nu dureze mult până când poţi culege roadele eforturilor suplimentare pe care le-ai depus.

Sănătate şi vitalitate. În 2020 nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Ce-i drept, mai apar momente de neîncredere, slăbiciune sau neplăceri de ordin medical, dar nu sunt majore şi nu te afectează pe termen lung. În plus, s-ar putea ca marile provocări pe acest plan să apară abia la finalul anului 2020, poate chiar la începutul celui care urmează.

Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Dragoste, cuplu şi prietenie. A doua jumătate a anului trecut a preconizat faptul că în 2020 te vei întâlni cu unele provocări în plan social. Ele se reliefează şi te cheamă să faci unele schimbări în acest sector. Nu toate dintre ele vor fi plăcute, mai ales dacă eşi reticent în a le face loc în viaţa ta. Caută să te deschizi noului, orice ar implica el.

Casă, familie, viaţă personală. Nu te numeri printre zodiile greu încercate de astre în acest an. Ba mai mult, ceea ce îţi pregătesc astrele sunt perioade scurte în care orgoliile depăşesc proporţiile normale şi apoi revin la dimensiuni controlabile. Nu-ţi face aşadar griji că pierzi controlul şi că rişti să produci daune considerabile relaţiei pe care o ai cu cei dragi.

Citeşte continuarea articolului, aici