Săptămâna 17-24 februarie aduce veşti excelente pentru nativii Berbec, care vor lua decizii extrem de importante, ce le vor aduce bani din plin. Gemenii, în schimb, se bucură din plin de momentele petrecute alături de cei dragi, potrivit previziunilor astrologice realizate de Camelia Pătrăşcanu.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Cum îţi merge în 2020, potrivit horoscopului. Cea mai norocoasă luna a ta, în funcţie de zodie: Berbecii, succes în aprilie

HOROSCOP Berbec - au o săptămână extraordinar de intensă în relaţiile cu şefii sau în proiectele lor pe care şi le-au propus, au de luat decizii extrem de argumentate şi ele pot duce la succes financiar, poate fi un pas important într-un demers deja început.

HOROSCOP Taur - pot lua nişte decizii sau aprobări care le deschid drumul spre viitor, de aceea e important ca în această săptămână să rezolve tot ce au de făcut. Poate fi o colaborare cu o firmă mare sau din străinătate. Accentul nu cade pe bani, ci pe realizare, afirmare.

HOROSCOP Gemeni - accentul cade pe relaţiile parteneriale, sunt cu ochii pe o persoană de la care aşteaptă multe lucruri, nu mai vor să piardă nici sănătate, timp sau tinereţe. Atenţie la bani!

HOROSCOP Rac - sunt foarte atenţi la relaţiile personale, sunt pe punctul de a lua o decizie de destin, legată de o colaborare dacă o continuă sau nu, ori o decizie referitoare la relaţia în care trăiesc, nu mai acceptă compromisuri, ori se gândesc la o separare.

HOROSCOP Leu - au o săptămână extrem de intensă la locul de muncă, pot definitiva ce proiecte continuă şi ce nu. Sănătatea intră în discuţie, sunt pregătiţi să facă sacrificii necesare pentru a avea sentimentul împlinirii. De marţi până joi, au cele mai intense zile de destin profesional şi de viaţă.

HOROSCOP Fecioară - o săptămână care le pune multe planete în zona inimii, e un test pe care îl dau pentru a vedea că pot duce la bun sfârşit nişte proiecte sau că se pot lansa, se pot propune. E posibil să vină o veste bună de sus din ierarhie şi să li se contureze un drum deschis, bun mai departe.

Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

HOROSCOP Balanţă - o săptămână a centrării, pot avea discuţii foarte importante în familie legate de investiţii, patrimoniu. Cele singure au nevoie să simtă că pot conta pe ele, îşi acordă mai multă atenţie, pun toate capit importante pe listă şi ştiu exact ce trebuie să facă mai departe.

HOROSCOP Scorpion - săptămână aduce multe discutii, planuri de viitor, pot fi foarte multe întâlniri importante. În funcţie de aceste planuri, pot intra în discuţie aprobări, avize. Au pretenţii, exigenţe foarte bine argumentate. Sunt rigizi şi nu fac concesii - în plan social, au o săptămână foarte bună.

HOROSCOP Săgetător - au multe planete fixate în zona banilor, unii economisesc şi investesc cu multă judecată, alţii pun ban la ciorap. Se gândesc şi la achiziţionarea unor obiecte. Profesional, au o săptămână în care iau decizii. Sunt schimbări inspirate, pentru că ei sunt conectaţi la nou.

HOROSCOP Capricorn - au multe planete în semnul lor zodiacal, e vorba de o reanalizare a întregii vieţi. Mulţi din ei sunt pe punctul de a face schimbări majore cu ei, schimbă criteriile,  apar bariere în viaţă, discuţii cu persoane care îi ajută să-şi limpezească sufetul.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici!