Berbec

Deşi, de regulă, axei caselor II-VIII peste care se suprapune Luna Plină de duminică i se dau conotaţii financiare, este important de ştiut că vorbeşte şi despre nivelul tău de implicare în relaţiile cu ceilalţi, respectiv investiţiile de energie, timp şi sentimente. Aşadar, reevaluează-ţi felul în care-ţi drămuieşti resursele interioare, astfel încât să nu dai mai mult decât primeşti sau invers.

Taur

Cu ocazia Lunii Pline de duminică, accentul cade pe colaborare. Deşi poate nu-ţi va fi uşor de fiecare dată să găseşti numitorul comun dintre tine şi colegii de muncă, asociaţi sau clienţi, fii sigur c-ai avea mai multe de câştigat dacă ai pleca mai mult urechea la părerile şi sugestiile lor. Probabil că uneori vor da impresia că sunt prea prăpăstioşi, dar ar fi bine să ai încredere în instinctele lor.

Gemeni

Deşi Luna Plină de duminică nu se manifestă plenar în acest sector de viaţă, nu înseamnă că-l ocoleşte cu desăvârşire. Dac-ai avut cândva ceva de împărţit cu fraţii/surorile şi/sau vecinii, s-ar putea ca aceste chestiuni să revină pe tapet în zilele care urmează. Bârfele, zvonurile, respectiv şicanele venite din direcţia apropiaţilor te pot deranja mai mult decât de obicei săptămâna aceasta.

Rac

Luna Plină de duminică face legătura între casa hobby-urilor şi activităţilor pe care le practici în timpul liber şi cea a planurilor de viitor, respectiv a proiectelor comune. E posibil ca efectele acestei lunaţii să se simtă, cu precădere, în sfera celei dintâi, provocându-te să aloci un buget mai mare pasiunilor tale. Gândeşte-te dacă poţi transforma una din ele într-o afacere personală.

Leu

Luna Plină de duminică creează o punte de legătură între casa carierei şi cea a familiei din horoscopul tău general. Această lunaţie poate genera multe evenimente în domeniul casnic şi locativ, motiv pentru care anumite chestiuni care ţin de imobiliare s-ar putea soluţiona în zilele care urmează. 

Fecioară

Luna Plină de duminică poate reanima vechi dispute purtate cu fraţii/surorile/verii/verişoarele şi/sau vecinii, fie pe seama unor chestiuni pe care ţi le-au ascuns la un moment dat ori din pricina faptului că anumite lucruri spuse-n confidenţă au ajuns să fie cunoscute de toată lumea. Poate n-ar strica să fii ceva mai rezervat în raport cu oamenii din jurul tău, cel puţin zilele care urmează.

Balanţă

Luna Plină de duminică "cade" tot pe axa caselor II-VIII din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în cazul tău, vizează modul în care-ţi administrezi resursele energetice şi emoţionale. În zilele care urmează, nu prea-ţi vine să le pui la bătaie, preferând să primeşti în loc să dai şi tu la rândul tău. Ţine minte că, în relaţiile cu ceilalţi, nu e bine să ai mână de popă.

Scorpion

Chestiunile care implică lucru în echipă, interacţiunea repetată cu asociaţii sau contactul direct cu clienţii s-ar putea dovedi ceva mai solicitante săptămâna aceasta din pricina Lunii Pline de duminică. Tendinţa ta s-ar putea să fie aceea de a trage focul la oala ta, ceea ce nu este tocmai etic dacă munceşti într-o colectivitate. Arată-te deschis la propunerile şi opiniile colegilor de muncă.

Săgetător

Cu ocazia Lunii Pline de duminică, s-ar putea să-ţi fugă mintea la o relaţie sentimentală eşuată sau o dragoste neîmpărtăşită ori neîmplinită din trecut, iar dacă eşti implicat într-o relaţie, e posibil ca actualul partener să-şi dea seama ce gânduri îţi trec prin cap. Nu lăsa amintirile să te năpădească decât dacă te ajută să faci schimbări benefice în actuala relaţie de cuplu. Axează-te pe prezent.

Capricorn

Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce-ţi atrage atenţia asupra unor prejudecăţi de-ale tale la finele săptămânii. S-ar putea să-ţi dai seama că ai cultivat involuntar preconcepţii care nu ţi-au permis să vezi lucrurile dintr-o perspectivă veridică şi ai emis astfel judecăţi de valoare pripite. 

Vărsător

Luna Plină de duminică are loc tocmai în casa carierei şi a statusului social din horoscopul tău general, semn că în următoarele zile se vor produce schimbări în acest sector de viaţă. În funcţie de felul în care ai profitat de oportunităţile de a te remarca la serviciu şi a face impresie în societate, poţi urca în ierarhie sau dimpotrivă, faci câţiva paşi înapoi. Caută să iei decizii asumate şi înţelepte.

Peşti

Dacă nu ai păstrat legătura cu unii oameni speciali cunoscuţi în străinătate sau distanţa te-a cam îndepărtat de anumiţi cunoscuţi care s-au relocat pe alte meleaguri, s-ar putea ca Luna Plină de duminică să vă aducă mai aproape. Poate reuşiţi să reînnodaţi cumva relaţiile, astfel încât pe viitor să nu vă mai pierdeţi urma unii altora. Experienţele lor îţi pot deschide ochii într-o privinţă sau alta!

 

Sursă: astrodex.ro