Berbec

Ai parte de un weekend plin de pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu eşti într-o relaţie, ai şanse mari să întâlneşti pe cineva.

Taur

Tot ce-ţi trece prin cap este distracţie. Vrei să te bucuri din plin de timpul liber pe care îl ai, aşa că nu ratezi nicio oportunitate.

Gemeni

Aspecte ce ţin de muncă şi starea ta de bine vin in atenţie maximă sub razele Lunii pline transformatoare a Scorpionului. Nu mai ţine să vii cu scuze puternice de ce nu te ţii de programul de fitness sau mişcare fizică.

Rac

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de priorităţile pe care le ai şi de modul în care îţi organizezi timpul. Vrei mai mult timp pentru tine.

Citeşte şi: Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi

Leu

În ultima vreme ţi-ai concentrat toată atenţia pe planul profesional. Acum este momentul ideal să te relaxezi. Weekendul acesta este doar despre ţine.

Fecioară

Pot fi zile agitate ţinând cont câte întâlniri şi ieşiri poţi avea, însă dacă îţi organizezi timpul deştept şi cu priorităţi, vei avea un weekend minunat.

Balanţă

“Ce e al tău este şi al meu” a fost strigătul specific ţie în parteneriatele tale atât de iubire cât şi de afaceri, dar acum este timpul să iei în calcul serios propriile tale nevoi şi ce te simţi confortabil să împărţi şi ce nu.

Scorpion

şţi foarte sensibil la emoţii şi ţi le recunoşti şi ştii exact ce vrei şi ce nu. Ai şi încrederea de sine de a-ti asumă şi afirmă cerinţele acelor oameni care sunt în poziţia să le împlinească.

Săgetător

Ai muncit mult în ultima perioadă, aşa că weekendul acesta îl petreci în casă. Te bucuri de toate lucrurile de care nu ai avut timp: filme, cărţi şi dimineţi târzii.

Capricorn

Câteva zile de weekend de odihnă vor fi exact ce ai nevoie că să apeşi pe resetare şi să te pregăteşti de următoarea săptămâna. Meditaţiile, yoga şi alte activităţi de restaurare te vor ajută să revii la nivelul mental mai potolit.

Vărsător

Ai fost ocupat în ultimul timp cu aspecte personale, poate cu elemente ce ţîn de domiciliul tău unde te simţi în siguranţă, însă acum este timpul să revii in lume şi să reaminteşti oamenilor cine eşti.

Peşti

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă tehnologie. Te-ai săturat de mailuri, telefone, ore întregi epuizate în faţa calculatorului.

 

Surse: sfatulparintilor.ro, jurnalul.ro