Care sunt previziunile astrologice pentru celelalte zodii, află mai jos:
 
 
HOROSCOP BERBEC. Pot avea propuneri sau pur şi simplu nu mai vor să facă parte dintr-un angrenaj al lor şi îşi propun să pună accent pe lucrurile care le fac bine, care le dezvăluie autenticitatea în raport cu lumea.
 
HOROSCOP TAUR. Taurii au parte de o săptămână ghidată bine de un simţ al autoprotejării, prin urmare este recomandat să lase lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Miercuri si joi sunt zilele cele mai iritabile unde se pot dovedi mai sensibili, mai uşor de aprins. Prudenţa este cheia.
 
HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o săptămâna plină de evenimente pe care nu le pot influenţa.  Trebuie să le lase să-şi urmeze cursul să nu intre în coliziune cu alţii, cu celălalt şi să se axeze pe sănătate şi alte probleme de fond legate de sine.
 
HOROSCOP RAC. Racii au o săptămână plină de coerenţă cu ei înşisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute şi reuşite mult aşteptate. Miercuri şi joi sunt suprinşi de ce află de la alţii.
 
HOROSCOP LEU. Leii au o săptămână în care adevărul şi cântărirea noţiunilor a valorilor este foarte importantă.Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânaţi, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.
 
HOROSCOP FECIOARĂ. Are o săptămână foarte bună, veşti bune curg de la autorităţi, oameni cheie aflaţi în funcţii de conducere şi ei se afirmă pe plan profesional unde strălucesc. Pot fi foarte surprinse de propunerile ce vin, mai ales dacă au făcut o figură frumoasă în ultimele săptămâni.
 
HOROSCOP BALANŢĂ. Balanţele sunt cu ochii pe partner. Vineri şi joi vizează intenţiile persoanelor cu care se anturează. Sunt interesaţi de ce vor oamenii din jurul lor. Vineri primesc lămuriri.