Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 26 august-1 septembrie, află mai jos:
 
HOROSCOP Berbec - Să fie mai discreţi. Miercuri şi joi au multe de spus. Au succes şi rezultate bune.
 
HOROSCOP Taur - Poartă de grijă unor persoane şi e bine să fie mai atenţi. Miercuri şi joi au discuţii, vizite. Lună nouă în zona iubirii.
 
HOROSCOP Gemeni -  Săptămâna sub semnul banilor. Sunt economi, cei care lucrează au rezultate bune. Pot progresa de marţi încolo. Miercuri şi joi apar oportunităţi. Vineri se schimbă ceva în familie.
 
 
HOROSCOP Rac - Sunt emotivi, sensibili la început de săptămână. Pun accent pe stările lor. Sunt pragmatici miercuri şi joi şi nu vor să piardă timpul. Pe final de săptămână preferă să petreacă alături de persoane dragi.
 
HOROSCOP Leu - Discreţie la început de săptămână. Îşi încarcă bateriile, nu sunt uşor de găsit. Zile minunate în restul săptămânii.
 
HOROSCOP Fecioară - Pun preţ pe prietenie. Se lămuresc în legătură cu un prieten. Luni şi marţi sunt zile de mulţumire de sine. Miercuri şi joi lucrează în favoarea altuia. Vineri şi sâmbătă ies în evidenţă în orice context.
 
HOROSCOP Balanţă - O săptămână în care îşi impun punctul de vedere. Văd limpede lucrurile, prietenii apar miercuri şi joi. Vineri aduce o rezolvare miraculoasă şi scapă de o problemă.
 
HOROSCOP Scorpion - Se gândesc la cineva care e pe drum. Îşi fac planuri şi calcule, sunt inspiraţi. Cei care sunt în vacanţă se bucură de prieteni joi.
 
HOROSCOP Săgetător - Sunt cu ochii pe bani. Sunt zgârciţi, toate investiţiile făcute sunt gândite economic. Pe final de săptămână au mână bună în afaceri.