Artista a povestit totul într-o emisiune tv, la Antena 1. Femeia care i-a stricat familia ar fi o copilă de 20 de ani. Durerea Claudiei este dată şi de faptul că şi-a dorit un copil şi după grele încercări de a rămâne însărcinată, miracolul s-a produs. Doar că, după trei luni, bebeluşul a murit în pântecele mamei, lăsând-o pe artistă distrusă de durere. Atunci ar fi început certurile cu soţul său.

Citeşte şi: What's Up, îndrăgostit nebuneşte după divorţ! Prima imagine cu noua iubită: ”Mi-am găsit jumătatea!”

"Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Aşa a fost să fie, să ajungem la divorţ. Aşa şi-a dorit, i-am respectat dorinţa, eu am luptat să mai dăm o şansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de şase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată şi pe timpul sarcinii am simţit nişte chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii şi a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital.", a declarat Claudia Ghiţulescu. 

Claudia Ghiţulescu divorţează: “Am aflat de la un prieten că e o copilă de 20 de ani, angajată a lui”

"Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O ştiam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferenţa asta de vârstă. Nu ştiu cum a intrat în această relaţie, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soţul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care ştiau despre această relaţie, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soţul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era şi soţul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea ştie că mi-am dorit să am familie şi copil. Eu ca soţie am zis să fiu mai înţeleaptă, să ne continuăm căsnicia şi să trecem peste. Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorţăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorţez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect.", a mai spus Claudia Ghiţulescu. 

Citeşte şi: Iubitul Oanei Radu a murit! Ce a apărut pe Facebook după ce a anunţat decesul: ”Am fost acolo...!”