A luat în greutate 12 kilograme, iar acum a intrat în cea de-a opta lună, urmând să nască pe la final de septembrie un băieţel. Diana spune că ea şi iubitul ei nu s-au decis asupra numelui, însă sunt nerăbdători să-l cunoască. Recent, blonda a devenit naşă de botez, semn că nu mai este deloc străină de îngrijirea unui bebeluş.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Diana Dumitrescu: “Maximum 15 kilograme până la finalul sarcinii”

În mai puţin de două luni, vedeta îşi va putea strânge la piept băieţelul. Este pregătită pentru marele moment şi spune că nu-şi face griji în privinţa kilogramelor acumulate şi nici nu intenţionează să urmeze vreo dietă, asta pentru că vrea să-l alăpteze pe cel mic.

'Nu sunt slabă, am purtat rochii largi în sarcină. Am avut noroc. Nu m-am abţinut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Aşa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înţeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli. Probabil până voi naşte voi fi şi eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos şi nu voi ţine diete atât timp cât va fi nevoie pentru el şi pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el. O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul.', a dezvăluit Diana Dumitrescu pentru  Revista VIVA!.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

Diana Dumitrescu urmează să devină mamă pentru prima dată şi va aduce pe lume la finalul lunii septembrie un băieţel.