Astfel, actriţa a mărturisit că îşi creşte fiica cu fostul soţ în armonie, la buna înţelegere, nu după programul stabilit de notar şi ştie în permanenţă cam ce face.
”De exemplu, şi astăzi a dus-o el la şcoală, deci e foarte bună relaţia mea cu Alexandru. Aş putea zice că avem o relaţie chiar mai bună ca înainte, când eram căsătoriţi. Lăsând lucrurile urâte la o parte, acum eu îi ştiu programul, la fel el pe al meu. Îmi spune: «Uite, eu sunt în săptămâna asta în Bucureşti, dar am spectacol etc.»… Frate, dar nu ţi-am ştiut programul aşa niciodată! Avem o relaţie foarte OK, mă aşteptam să fie aşa, pentru că noi înainte să ne căsătorim am fost prieteni şi, cumva, era normal ca după ce ies toate nebuniile şi iese răul din noi, ca să zic aşa, să ne relaxăm şi să devenim prietenii dinainte”, a spus actriţa, potrivit Libertatea.
De asemenea, ea a mărturisit că acum, când va împlini 42 de ani, va pleca din ţară, întrucât vrea să se distreze. 
”Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu nişte prietene, Ruxandra o să stea la Alexandru. S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în Bucureşti. Deci ne înţelegem, adică nu mai ţinem cont neapărat de ce scrie pe hârtie. Cred că de la 30 de ani nu mi-am mai ţinut ziua. Anul acesta, am zis că ori o fac lată, o megapetrecere la mine acasă, ori plec undeva. Petrecere la mine acasă însemna multă treabă pentru mine şi, cum în ultimul timp nu ştiu cum să scap de treabă, mai bine plec într-o vacanţă”, a mărturisit Ioana, potrivit sursei citate.