Astfel, Ioana Ginghină s-a arătat revoltată de faptul că acesta s-a afişat public cu Adriana Titieni, alături de care a fost fotografiat în timp ce se îmbrăţişau şi săruta. Totuşi, ea nu crede că relaţia lor a început înainte de divorţul lor.
 
”Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

De asemenea, într-un mesaj pe Instagram, Ioana Ginghină a mărturisit că speră ca filmarea să nu fie văzută de Ruxandra, fiica lor.
 
”Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gândit la asta. Acum importantă e Ruxi, să fiu alături de ea. Sper să nu vadă filmarea", a scris Ioana pe Facebook.
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat la mijlocul lunii iulie, după un mariaj de 12 ani. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de 11 ani.