Vedetele internaţionale sunt considerate mari modele pentru oamenii de rând. Ele trăiesc o viaţă opulentă, de la case, haine şi maşini de lux, până la tratamente exclusiviste. Majoritatea vedetelor provin din familii înstărite, însă pentru unele staruri, viaţa nu a fost întotdeauna strălucitoare şi adesea, le-a fost greu să crească în sărăcie.

Jay-Z a avut o copilărie înconjurată de violenţă

Shawn Corey Carter, cunoscut pe numele de scenă ca Jay-Z, s-a născut în Brooklyn. Tatăl său şi-a abandonat familia când Jay-Z era foarte mic şi mama lui a fost nevoită să îl crească pe el şi pe cei trei fraţi ai lui. A avut o copilărie dură, deoarece a trăit într-o locuinţă de nevoiaşi şi a fost înconjurat constant de consum de droguri şi de violenţă. Pentru a se întreţine, în timp ce mergea la liceu, Jay-Z a vândut substanţe interzise. Datorită ambiţiei sale, Jay-Z s-a remarcat în industria muzicală, iar astăzi, potrivit Forbes, rapperul are o avere de 1,4 miliarde de dolari.

Pentru Sarah Jessica Parker cadourile de Crăciun erau un lux

Actriţa din „Sex and the City” s-a născut în Nelsonville, Ohio, într-o familie cu opt copii. Părinţii ei nu au avut întotdeauna posibilităţi financiare şi din cauza acestui lucru, ei nu aveau adesea electricitate, iar cadourile de Crăciun şi de zilele de naştere reprezentau un lux pe care nu şi-l puteau permite. În ciuda copilăriei grele, familia ei a fost unită şi a sprijinit-o pe Sarah în carieră. Astăzi, actriţa are 56 de ani şi o avere de 150 de milioane de dolari.