Începuturile oricărei relaţii de cuplu sunt fermecătoare, dar cum îţi dai seama cu adevărat dacă te iubeşte? Ei bine, studiază-i cu atenţie vorbele şi vezi cât de sincere şi spontane sunt. Dacă ţi le spune într-un context oarecare şi dacă simţi că nu sunt „poezii” învăţate pe de rost pentru a te impresiona, atunci poţi fi sigură că l-ai cucerit definitiv.

Citeşte şi: Top trei semne care îţi spun că eşti deja cu persoana cu care te vei căsători

Iată 10 replici ale bărbatului de lângă tine pe care dacă ţi se spune înseamnă ca e îndrăgostit până peste cap:

1. „Acest lucru mi-a amintit de tine”

Bărbatul nu întotdeauna îţi va spune ce crede despre tine, pentru că vrea să fie discret, să-şi protejeze sentimentele de durere. El va vorbi despre ceva care îi aminteşte de tine. Se gândeşte la tine şi vrea să ştii asta, dar nu riscă să se exprime direct.

2. „Te pot ajuta”

Bărbaţii vor să se simtă utili. Dacă îţi oferă ajutorul, atunci te place foarte mult. Bărbaţii fac ceva doar pentru femeia de care le pasă cu adevărat sau pentru „scopul final”. Dacă vine cu oferte de ajutor, cu siguranţă nu-i eşti indiferentă.

3. „Arăţi grozav”

Dacă îţi spune că arăţi grozav, nu mai ghici ce a vrut să-ţi spună cu adevărat. El crede că eşti frumoasă astăzi şi vrea să ştii asta. Scaldă-te în aceste complimente!

4. „Sunt indispus (supărat, îngrijorat)”

Dacă bărbatul recunoaşte voluntar că trăieşte alte emoţii decât fericirea sau „totul este în ordine”, el este atât de interesat de tine încât îşi arată vulnerabilitatea pe care de obicei o ascunde.

5. „Unde ai fost?” Ce faci? “

Bărbatul te întreabă unde ai fost sau ce faci? Te place! Dacă face asta constant, nu este maniac, ci un bărbat îndrăgostit de tine.

Citeşte şi: Tehnici de cucerire! 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

6. “Am observat că tu …”

Dacă pe neaşteptate îţi spune că a observat cum faci ceva, cum vorbeşti, cum mănânci sau cu ce eşti îmbrăcată, atunci îţi acordă o atenţie deosebită. Şi nu pentru că vrea să fie cel mai bun prieten al tău.

7. „Mi-e dor de tine”

Îi este dor de tine? Bărbaţii nu spun prea des astfel de lucruri, poate cu excepţia cazului în care sunt prea sensibili sau romantici. Dacă îţi spune asta, cel mai probabil deja ocupi un loc în inima lui. Chiar dacă acum sunteţi într-o etapă nedeterminată.

8. „Voi fi alături de tine”

Această frază zboară doar de pe buzele unui bărbat cu intenţii serioase. Dacă spune ceva de genul: „Îţi sunt aproape, dacă este nevoie.”, „Ai cu cine să vorbeşti despre asta?”, „Voi fi bucuros să te ascult”, „Hai să vorbim” – atunci îţi spune că vrea să facă parte din viaţa ta.

9. Te numeşte cu un cuvânt afectuos.

Dacă nu-ţi spune pe nume, să ştii că deja a decis: trebuie să devii femeia lui. Dacă îţi spune pe nume, te tratează ca pe un prieten sau pur şi simplu iubeşte sarcasmul şi foloseşte pentru femei o abordare mai ispititoare.

10. “Vorbeam cu mama …”

Dacă îşi menţionează mama şi îţi spune ce a împărtăşit cu ea, atunci fie e cel mai bun prieten al tău, fie te place. Chiar dacă vorbeşte deschis despre mama sa, să ştii că are încredere în tine.

Sursa: relatii.net