Recent, într-un interviu televizat, Lidia Buble a povestit că suferă de nictofobie, se teme să doarmă singură şi se confruntă adesea cu insomnii. Mai mult, artista a mărturisit că în trecut s-a luptat cu depresia.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopţi în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineaţă când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', a dezvăluit Lidia Buble în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Citeşte şi: Lidia Buble, replică genială pentru cei care râd că ar avea nasul mare: "Mie îmi place..."

Lidia a mai avut parte de momente dificile în trecut, când s-a luptat cu depresia. Era complexată de fizicul său, iar încet, încet vorbele grele din partea celorlalţi au doborât-o.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?' Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez", a precizat Lidia.

Citeşte şi: Răzvan Simion, în vacanţă cu Lidia Buble şi cei doi copii: ”Nu vor decât să fim împreună!”

Lidia Buble a cunoscut succesul în muzica românească prin piese devenite hituri, precum "Le-am spus şi fetelor", "Cămaşa" sau "Sub apă".