5 trucuri ca să fii gata mai repede dimineaţa

1 83675 original jpg jpeg

Ştim că eşti mereu în contratimp, motiv pentru care îţi oferim câteva soluţii ca să arăţi perfect în fiecare dimineaţă fără să pierzi prea mult timp.

1. O soluţie perfectă pentru ca părul tău să nu mai fie niciodată o problemă

Părul poate fi mereu o problemă dimineaţa. Dacă nu stă aşa cum îţi doreşti, de obicei faci un compromis, ţi-l prinzi la spate şi ai plecat la drum. Există însă astfel de soluţii pentru un păr impecabil în fiecare dimineaţă. Timpul pe care îl vei petrece ca să-ţi aranjezi părul va fi mult mai scurt decât ai crede, iar în clipa în care vei ieşi din casă vei arăta perfect. 

2. O listă cu lucrurile pe care le ai de făcut 

Dacă tinzi să uiţi ce se întâmplă cu tine dimineaţa, după ce te-ai trezit, ai nevoie de o listă cu lucrurile pe care le ai de făcut sau de luat la tine. Poţi face o listă generală, cu lucruri valabile în fiecare zi, sau îţi poţi face o listă specială de seara. 

3. Pregăteşte-ţi hainele de seara

Şi pentru că vorbim despre lucruri pe care ar trebui să le faci de seara, te sfătuim să îţi pui undeva la vedere hainele pe care vrei să le iei a doua zi cu tine. O să-ţi mulţumeşti singură dimineaţa. 

4. Produsele de make-up trebuie să stea în acelaşi loc

Ai rujul într-o geantă, parfumul într-un sertar, peria undeva prin baie şi creionul de ochi pe un raft în sufragerie? Dacă da, rezolvă problema asta şi pune-le pe toate în acelaşi loc. Fă-ţi propria trusă de machiaj şi o să scuteşti foarte mult timp încetând să le mai cauţi prin sufragerie, baie sau dormitor. 

5. Renunţă la duşul de dimineaţă

E simplu. Fă-ţi duş de seara. E mai sănătos aşa pentru părul tău, pe care nu îl mai uzezi încercând să-l usuci rapid în fiecare dimineaţă.