2 trucuri pentru a-ți amenaja inteligent garsoniera

Viața într-o garsonieră este, pe cât de frumoasă, pe atât de practică. Indiferent dacă ești o persoană organizată sau, din contră, reușești mereu să faci haos în jurul tău, atunci când locuiești într-un spațiu de mici dimensiuni înveți, printre altele, și să evaluezi atent fiecare achiziție pentru casă.

image

Așa cum bărbații sunt, în mare parte, pasionați de tehnologie și orice gadget nou apărut intră, automat, pe lista lor de dorințe, așa și femeile au slăbiciunile lor în materie de shopping. Este adevărat că, de cele mai multe ori, listele noastre de dorințe și preferințe sunt mult mai mari decât ale domnilor, însă trebuie menționat faptul că noi avem în vizor multe lucruri necesare pentru întreaga casă, nu doar pentru propria persoană.

Atunci când locuim în spații de mici dimensiuni învățăm, mai repede sau mai târziu, că pentru a ne păstra o armonie vizuală, un mediu plăcut și organizat, este necesar să cântărim cu mare atenție orice achiziție dorim să facem pentru casă. Fie că ne luăm un aspirator nou sau un mobilier întreg, atunci când alegem modelul luăm în calcul mai multe aspecte, nu doar cele clasice.

Iată care sunt detaliile la care trebuie să fim atenți atunci când ne alegem lucrurile pentru garsoniera noastră:

Electrocasnice multifuncționale

Pentru că orice casă trebuie aspirată, fie că are sau nu covoare, iar măturarea ei implică un efort fizic inutil în zilele noastre, atunci când alegem aspiratorul trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte, cum ar fi: dimensiunea lui să fie redusă pentru a nu ocupa mult spațiu, dacă este vertical, să poată aspira și în locurile înguste, dar și canapeaua. Dacă praful nu este o mare problemă, poți opta direct pentru un aspirator robot.

Cuptorul cu microunde achiziționat este bine să aibă mai multe funcții, printre care și cea de dezghețare sau gătire, pe care le poți folosi pentru a economisi timp și spațiu.

Mobilierul modular

Deși toate femeile pornesc de la ideea că nu trebuie să strângă prea multe lucruri în casă, pentru a nu încărca inutil spațiul, acest lucru este aproape imposibil. Și, în scurt timp, descoperim că avem mai multe lucruri decât ne-am imaginat sau ne-am dorit, fie că este vorba de bucătărie, fie de garderoba personală.

Oricât am sorta din ele, numărul și volumul rămâne deseori mare, iar un mobilier inteligent conceput, care să eficientizeze fiecare spațiu disponibil, este extrem de util. Fie că este făcut pe comandă, fie este cumpărat din magazin, pentru a ne fi util pe termen lung, mobilierul ales pentru casă este bine să fie modular.

Astfel, atât în momentul curățeniei, îl putem muta cu ușurință pentru a curăța, iar atunci când se deteriorează un corp sau pur și simplu ne-am plictisit de el și vrem o schimbare, o putem face fără mari bătăi de cap.

Utilizarea inteligentă a fiecărui spațiu disponibil din locuință este unul din cele mai bune trucuri pentru a păstra o imagine de ansamblu plăcută. În ultimii ani, au apărut pe piață o mulțime de produse concepute exclusiv pentru o depozitare ordonată a lucrurilor necesare într-o casă, produse ce se dovedesc a fi, pe lângă utile, și atrăgătoare.

Sursa foto: ShutterstockRecente

Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg
Eva Pavel Catalin Botezatu jpg
labute patrupezi plimbare foto shutterstock 1530537530 jpg