8 utilizari ale lacului de unghii

1 71911 original jpg jpeg

Eşti fan lac de unghii? Ai zeci de sticluţe, unele mai vechi cu care nu ai habar ce să faci, dat fiind că îţi e greu să te desparţi de culorile tale preferate? Descoperă 8 moduri diferite în care poţi folosi oja.

1. Împiedică ciorapul să se destramă

Tocmai ţi-ai luat o pereche de dresuri subţiri,pentru o fustă chic,însă firul s-a dus puţin şi ţi-e teamă să nu se rupă de tot? Dacă defectul este într-un loc puţin vizibil,foloseşte o picătură de lac de unghii. Vei vedea că asta împiedică ciorapii să se destramă. Vei iubi acest nou truc.

2. Umple zgărieturile cu lac incolor

Zgârieturile de pe orice suprafaţă fac ca obiectul respectiv să arate rău. Foloseşte lac de unghii pentru a acoperi zgârieturile de pe orice lucru,de la pantofi şi cizme,până la mobilă de lemn şi obiecte din plastic.

3. Protejează bijuteriile

Gablonzurile,dar şi accesoriile din argint,tind să fie afectate de chimicalele din produsele de îngrijire,de parfum,de transpiraţie. De aceea,este bine să le protejezi de decolorare sau de schimbare nuanţei,aplicând un strat de lac de unghii transparent,înainte de prima utilizare. Vei fi uimită.

4. Da un aer nou accesoriilor

Te plictiseşti cu uşurinţă? Vrei mereu ceva nou,dar nu îţi permiţi să îţi cumperi din cauza banilor? Pentru a schimba culoarea vechilor gablonzuri,aplică un strat de lac de unghii în tonul favorit. Le poţi face şi ceva modele,dacă te simţi inspirată.

5. Întăreşte firul de aţă

Dacă ţi-a fost vreodată greu să bagi aţa în ac,acum nu mai ai de ce să te plângi. Pur şi simplu înmoi un capăt de fir în lac,laşi să se usuce,cu vârful în jos,apoi îl bagi în ac. Vei vedea cât de uşor este.

6. Colorează cheile

O altă modalitate inteligentă de a utiliza lacul de unghii este de a picta partea superioară a cheilor. Astfel,îţi va fi mult mai uşor să le recunoşti,în special dacă ai o mulţime de chei.

7. Sigilează plicuri

Un lac de unghii transparent poate fi folosit pentru a sigila plicuri,de asemenea. Laşi să se usuce şi,gata,îl poţi expedia. Astfel,nu mai stai cu teamă că se va dezlipi înainte de a ajunge la destinatar.

8. Vopseşti tălpile pantofilor

Este la modă să ai tălpile pantofilor colorate. Încercă cu lac de unghii,dar nu uita să pui o bandă de hârtie adezivă pe marginea lor,ca să nu murdăreşti şi partea superioară.Recente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg