8 utilizări ale pastei de dinţi

1 67145 original jpg jpeg

Ştiai că pasta de dinţi poate avea întrebuinţări multiple, dincolo de cele de curăţare şi albire a dinţilor? În acest articol vei descoperi câteva dintre modalităţile surprinzătoare de folosire a ei.

Gel de păr

Pasta de dinţi care conţine gel poate fi folosită ca gel de păr,dacă ai pleata scurtă.  Acest lucru nu trebuie să devină o obişnuinţă,dar te va scoate din impas la nevoie,în cazul în care eşti în deplasare şi ţi-ai uitat produsele de styling acasă.

Ecranul telefonului şi tastatura

Poţi şterge tastatura cu o cârpă moale,înmuiată în apă cu un pic de pastă de dinţi. Pentru telefoanele mobile,este cea mai bună metodă de îndepărtare a urmelor persistente de grăsime.

Sticlă

Oglinzile,uşile şi ferestrele,precum şi baia au tendinţa de a se murdări repede,din păcate. Curăţă-le cu un pic de pastă de dinţi şi un burete. Lasă pasta să acţioneze câteva minute şi apoi clăteşte.

Muşcături de insecte

Acelaşi ingredient este recomandat pentru calmarea mâncărimii şi umflăturilor cauzate de muşcăturile de insecte.  Aplică puţin direct pe zona afectată,înainte de culcare. Aceasta va acţiona pe timp de noapte.

Mirosuri puternice

Ceapa, usturoiul, peştele şi alte produse culinare pot lăsa mirosuri neplăcute pe piele. Chiar unele fructe şi legumelasă un miros urât. Freacă mâinilecu pastă de dinţi şi lasă să acţioneze un timp,înainte de a clăti.

Pete

Există unele pete care devin imposibil de eliminat. Poţi aplica pe ele ingredientul minune,freci bine şi apoi clăteşti. Sunt mari şanse să obţii rezultatul dorit.

Acnee

Aceasta este una dintre reţetele făcute acasă care se foloseşte cel mai des în ziua de azi. Aplică un pic de pastă pe zona cu probleme în fiecare noapte. Acest lucru va face ca coşul să se usuce mai repede. De asemenea,o poţi folosi şi în timpul zilei. După aplicare,acoperă cu puţină bandă.

Petele de vopsea de păr

Dacă te-ai vopsit acasă este foarte probabil să fi rămas cu pete pe după urechi,pe frunte şi pe gât. Poţi să te cureţi cu pastă sau să aplici anterior pentru a preveni eventualele accidente.  Recente

Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg
bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg