Asortarea culorilor în casă. Cum să ai o locuinţă ca în reviste

asortarea culorilor în casă jpeg

Iti doresti o casa ca in reviste? In acest articol iti vom da cateva sugestii despre asortarea culorilor în casă. Aceste combinatii de culori vor da un efect minunat locuintei tale.

Dacă vrei ca interiorul casei tale să arate ca în reviste,trebuie doar să urmezi câţiva paşi simpli. În primul rând,interiorul casei se vopseşte în culori mate,bine definite,dar niciodată prea strigătoare. În al doilea rând,culorile trebuie să aibă aceleaşi nuanţe. Dacă vrei totuşi o culoare mai intensă,poţi să vopseşti un singur perete. Şi nu în ultimul rând,nu alege mai mult de 3-4 culori în toată casa.

Asortarea culorilor în casă – câteva culori potrivite pentru interiorul casei tale

Mai întâi,îţi prezentăm câteva culori perfecte pentru interiorul casei. Fiecare om îşi vopseşte interiorul în funcţie de starea sa,de culorile preferate,de activităţile din fiecare cameră în parte şi de cum vrea să se simtă în propria casă. De exemplu,o femei tânără încă singură,poate să îşi dorească un dormitor roz-lila foarte deschis,exact culoarea gentilă de pe aripile fluturilor. Rozul deschis este culoarea dragostei şi este extrem de romantică,creează un sentiment de veselie dimineaţa la trezire şi un sentiment plăcut de relaxare înainte de culcare.

Citiţi şi: Ceai verde contraindicaţii

În timp ce roz-lila ademenitor este culoarea perfectă pentru un dormitor primitor,galben-ocru este culoarea perfectă pentru o sufragerie călduroasă,plină de pozitivism şi optimism. Dacă ţi se pare totuşi o culoare prea stridentă. poţi adăuga accesorii alb-gri. Perdele albe,un divan gri deschis lângă o canapea galben-ocru şi altele asemenea. Bineînţeles,să nu lipsească petele naturale de verde,sunt atâtea plante de efect şi uşor de întreţinut pentru apartament.

În ceea ce priveşte asortarea culorilor în casă în camera de zi, în bucătărie sau în dormitor, toate pot fi puse în evidenţă cu o culoare albastru acvatic,culoarea unui golf,veşnic cristalin. Dacă o cameră unde se ia masa va arăta excelent alături de nişte scaune albe frumos lucrate,poţi folosi această culoare şi în dormitor,te va ademeni mereu la odihnă. Nu este deloc nepotrivită nici pentru bucătărie,îţi va face poftă să găteşti mai des.

Culoarea albastru oceanic mai închis este absolut perfectă pentru gresia din bucătărie sau baie. Oriunde ar fi,se potriveşte de minune cu accesorii maro închis,care să o scoată în evidenţă şi mai mult. Aşa că îndrăzneşte să foloseşti această culoare minunată în interiorul casei tale.

Culoare caviar închis este perfectă pentru un colţ de sufragerie ultra modern. Este genul de casă pentru un bărbat în căutarea marii iubiri,care dă dovadă de fineţe şi gusturi foarte rafinate. Această culoare se potriveşte de minune cu alb,aşa că o canapea sau nişte fotolii albe plus nişte accesorii de culoarea caviarului închis,este tot ce ai nevoie pentru o sufragerie de invidiat.

Asortarea culorilor în baie

Când vine vorba de asortarea culorilor în casă în baie, nu este nimic mai potrivit,mai curat şi mai proaspăt decât albul pur. Albul şters,aproape crem este foarte liniştitor,mereu la modă şi nu te poţi plictisi de o astfel de culoare.

O casă retro are nevoie de culoarea maro a lemnului. Se îmbină perfect cu accesorii crem şi violet,te vei simţi extrem de relaxat într-un astfel de spaţiu. Antichităţile nu trebuie să lipsească din acest gen de casă. Poate ai o casă la ţară,pe care vrei să o faci în stil vintage,deci nişte mobilă veche şi maro ca de lemn pe pereţi este tot ce îţi trebuie.

Asortarea culorilor în casă – câteva idei de combinaţii perfecte de culori

Acum,poţi alege fără probleme din aceste culori,perfecte pentru interior. În funcţie de ce temă ai ales pentru casa ta sau cum vrei să arate,iată şi câteva idei să asortezi culorile într-un mod plăcut.

Alege o singură culoare pentru hol şi bucătărie. Dacă vrei ceva care să sară în ochi,vopseşte un singur perete în bucătărie,de obicei,cel cu blatul şi dulapurile. Dacă alegi albastru deschis,culoarea golfului,mergi pe alb şi albastru închis în baie. Sufrageria merge perfect o culoare crem-maro,iar dormitorul îl poţi picta în roz-lila sau galben-ocru. Culorile pentru dormitor ar trebui să fie liniştitoare şi plăcute.

Asortarea culorilor în casă - Cum asortezi roşul

Roşu merlot sau maro închis merg cu accesorii de culori deschise,gen bej sau chiar galben foarte deschis. Merge minunat şi portocaliu. Nu uita,când alegi culorile,ai grijă să fie din aceeaşi familie. Iată câteva combinaţii:roz-portocaliu cu vernil deschis şi alb,maro închis cu albastru deschis şi galben-ocru,caviar închis cu alb-crem şi gri culoare şobolanului.Recente