Câteva secrete pentru o locuință elegantă și confortabilă

În acest fel, tu să intri pe ușă cu zâmbetul pe buze de fiecare dată. De aceea, din articolul următor vei descoperi câteva secrete pentru a-ți transforma locuința într-un loc primitor, unde eleganța și relaxarea se îmbină armonios în fiecare încăpere!

image

Trucuri pentru a amenaja o locuință desprinsă, parcă, din visele tale

  • Podeaua: piesa de rezistență a locuinței

În locuință, deși poate că nu atrage imediat privirea, podeaua oferă acel sentiment de confort și influențează designul și aspectul căminului tău. Pentru o amenajare plăcută, care să te influențeze în mod pozitiv și să-ți ofere o stare de bine, parchetul este opțiunea ideală. Esența lemnoasă aduce în locuința ta acea senzație de relaxare pe care o regăsești doar în mijlocul naturii.

Astfel, poți opta pentru parchet dublustratificat dintr-o gamă largă oferită de Valprestparchet.ro. Acest tip de parchet este alegerea inspirată pentru un decor aparte, care să înfrumusețeze întreaga locuință având, totodată, o rezistență crescută la șocurile mecanice. Ai la dispoziție o paletă largă de culori din care poți alege modelul perfect pentru casa ta, iar montajul este foarte simplu. În plus, în lunile friguroase poți păși nestingherită prin casă, deoarece parchetul dublustratificat permite instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală. Așadar, chiar și în iernile cele mai geroase beneficiezi de cel mai bun confort în orice cameră!

  • Livingul: cartea de vizită a locuinței

Livingul este cartea de vizită a locuinței deoarece, atunci când invitații pășesc în locuința ta, aceștia își îndreaptă automat privirile către această încăpere. Așadar, este recomandat ca și tu să-ți îndrepți atenția și energia către amenajarea unui spațiu cât mai primitor și reconfortant. În acest sens, un truc esențial pe care trebuie să-l descoperi este acela că, în living, este indicat să ai un element deosebit care să fie în centrul atenției.

De exemplu, un perete plin de postere, un tablou fermecător, o oglindă cu o ramă deosebită sau chiar o canapea cu un design neobișnuit vor deveni imediat punctele de referință ale livingului și invitații vor dori să descopere povestea acelor obiecte. Este o tehnică perfectă de-a sparge gheața și de a-i face pe invitați să se simtă confortabil în căminul tău. Astfel, și tu vei intra mai ușor în rolul de gazdă și vei crea un spațiu relaxant pentru prieteni și persoanele importante din viața ta!

  • Dormitorul: poarta către vis și odihnă

Dormitorul ar trebui să fie zona în care te poți relaxa după o zi obositoare și plină de peripeții. Pentru a obține acel aspect primitor și efect confortabil, poți decora dormitorul cu acele obiecte care amintesc de un hobby drag ție. Fie că este vorba de un raft plin de cărți, de un instrument muzical, de un terariu cu plante, de o sculptură ori chiar de un set cu fotografii pe care le-ai făcut în timpul liber, dormitorul poate deveni un spațiu care să te inspire și să te ajute să visezi la proiectele tale de viitor! Totodată, nu uita să folosești și un set de luminițe care oferă o iluminare mult mai plăcută pentru dormitorul tău.

În concluzie, aceste secrete reprezintă ajutorul de care ai nevoie pentru a realiza o schimbare benefică locuinței tale. Căminul reprezintă spațiul ce reflectă personalitatea ta, așadar nu uita că fiecare element trebuie să-ți definească stilul și să te ajute să conturezi casa visurilor tale!

Sursa foto: Shutterstock.com



Recente

Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg