Ce soluţii financiare ai atunci când trebuie să rezolvi o situaţie urgentă?

1 credius clickptfemei jpg jpeg

Banii nu rezolvă toate problemele, însă în foarte multe cazuri resursele financiare sunt de foarte mare ajutor! Când ai o urgenţă – de obicei un eveniment nedorit, neaşteptat sau / şi neplăcut în urma căruia este necesară o anumită acţiune – banii pot fi necesari.

Dacă nu ai destule fonduri, trebuie să cauţi soluţia cea mai accesibilă, dar care te poate scuti, totuşi, de griji în viitor. Unul dintre exemple ar fi credit online urgent acordat prin sisteme puse la dispoziţie de instituţii financiare nebancare (IFN-uri). Spre deosebire de bănci, acestea sunt mai flexibile şi pot acorda creditul mult mai simplu, respectând în totalitate legislaţia şi sunt sub supravegherea Băncii Naţionale a României.

Altfel spus, este un sistem alternativ, o variantă pentru cei ce au nevoie de o sumă mică de bani pe termen scurt sau mediu. În astfel de cazuri, birocraţia este minimă, iar totul se întâmplă foarte repede. Banii pot fi transferaţi în orice cont bancar al clientului, nu este necesar să fie deschis un alt cont. Mai departe, banii pot fi folosiţi pentru orice nevoi personale, urmând să se plătească rate fixe cu un cost cunoscut din start, fără eventuale surprize neplăcute, fără oscilaţii determinate de piaţa financiară.

Ce tip de urgenţe pot să apară care să necesite soluţii financiare rapide?

Urgenţele sunt de obicei asociate unor evenimente negative, dar pot fi uneori şi elemente în final pozitive. Spre exemplu, ai aflat că fiul / fiica ta a primit confirmarea de admitere la facultatea mult dorită (poate din străinătate chiar) şi este nevoie de plata urgentă a unei taxe. Un alt scenariu: fiul / fiica ta a devenit părinte şi trebuie să te deplasezi urgent în altă localitate, pentru a fi alături de părinţi în aceste momente fericite.

Ne putem gândi şi la o parte mai comercială şi anume la promoţii: ai descoperit un super deal de vacanţă sau o mega ofertă la un aparat electrocasnic pe care ţi-l doreşti foarte mult şi ai nevoie de bani urgent, pentru a nu rata ocazia. În astfel de momente, creditele online rapide fac diferenţa între un final neplăcut şi unul mult mai bun.

Nu uita să acţionezi responsabil şi echilibrat, să faci cheltuieli cu mare atenţie şi cu simţ de răspundere atunci când foloseşti bani pe care i-ai împrumutat de la orice fel de sursă externă. Important este să utilizezi banii pentru a face cu adevărat o diferenţă, să simţi că resursele financiare respective chiar au determinat o schimbare, o acţiune satisfăcătoare. Mai departe, va trebui să returnezi banii în timpul agreat, un proces care ar trebui să fie cât mai comod, fără stres asupra bugetului tău viitor.