Cum deblochezi căruciorul de cumpărături fără monedă. Trucul este mai simplu decât ai crede!

1 cos de cumparaturi jpg jpeg

Când vine vorba de cumpărături eficiente, există zeci de sfaturi care te pot ajuta să ajungi acasă cu cele mai bune produse. Însă, până să ajungi în faţa rafturilor din magazin, trebuie să deblochezi căruciorul de cumpărături. De foarte multe ori, ţi s-a întâmplat să uiţi jetonul acasă sau să nu ai o monedă de 50 de bani la dispoziţie? Iată cel mai bun truc care te poate salva în această situaţie!

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri care ţi se pot întâmpla în faţa unui supermarket este să nu ai la îndemână jetonul pentru deblocarea căruciorului de cumpărături sau o monedă de 50 de bani, care te-ar putea salva. Dacă obiectivul tău este să cumperi multe produse sau bunuri de mari dimensiuni, nu poţi intra în supermarket fără un cărucior, deoarece ar fi neplăcut să te plimbi prin tot magazinul cu lucrurile în braţe. De asemenea, nici varianta cu două coşuri de mână, nu este cea mai bună, mai ales dacă vei achiziţiona produse voluminoase şi grele! 

Te poţi gândi să scoţi de la bancomat câţiva lei, însă automatul bancar eliberează doar bancnote. Ce faci în această situaţie? Iată cel mai bun truc la care oricine poate apela, în această circumstanţă!

Cum deblochezi rapid căruciorul de cumpărături

Dacă te afli în faţa cărucioarelor de cumpărături, dar nu ai la dispoziţie un jeton pentru deblocare sau o monedă de 50 de bani, iată care este cea mai bună soluţie!

Citeşte şi: De ce nu vedem geamuri în supermarketuri: „În interior, lumea exterioară nu există”

Ai la tine un rând de chei? Perfect! Tot ce trebuie să faci este să te foloseşti de una dintre aceste chei. Desfă cheia de pe inel şi pune-o cu capătul rotund în sistemul pentru deblocare al căruciorului. Acum ai reuşit rapid să îl deblochezi!

Ca să nu ai parte de surprize neplăcute, atunci când ajungi acasă, cel mai important este ca la finalul cumpărăturilor să scoţi cheia din cărucior! Simplu, nu?

Sursă foto: Shutterstock