Cum deblochezi căruciorul de cumpărături fără monedă. Trucul este mai simplu decât ai crede!

1 cos de cumparaturi jpg jpeg

Când vine vorba de cumpărături eficiente, există zeci de sfaturi care te pot ajuta să ajungi acasă cu cele mai bune produse. Însă, până să ajungi în faţa rafturilor din magazin, trebuie să deblochezi căruciorul de cumpărături. De foarte multe ori, ţi s-a întâmplat să uiţi jetonul acasă sau să nu ai o monedă de 50 de bani la dispoziţie? Iată cel mai bun truc care te poate salva în această situaţie!

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri care ţi se pot întâmpla în faţa unui supermarket este să nu ai la îndemână jetonul pentru deblocarea căruciorului de cumpărături sau o monedă de 50 de bani, care te-ar putea salva. Dacă obiectivul tău este să cumperi multe produse sau bunuri de mari dimensiuni, nu poţi intra în supermarket fără un cărucior, deoarece ar fi neplăcut să te plimbi prin tot magazinul cu lucrurile în braţe. De asemenea, nici varianta cu două coşuri de mână, nu este cea mai bună, mai ales dacă vei achiziţiona produse voluminoase şi grele! 

Te poţi gândi să scoţi de la bancomat câţiva lei, însă automatul bancar eliberează doar bancnote. Ce faci în această situaţie? Iată cel mai bun truc la care oricine poate apela, în această circumstanţă!

Cum deblochezi rapid căruciorul de cumpărături

Dacă te afli în faţa cărucioarelor de cumpărături, dar nu ai la dispoziţie un jeton pentru deblocare sau o monedă de 50 de bani, iată care este cea mai bună soluţie!

Citeşte şi: De ce nu vedem geamuri în supermarketuri: „În interior, lumea exterioară nu există”

Ai la tine un rând de chei? Perfect! Tot ce trebuie să faci este să te foloseşti de una dintre aceste chei. Desfă cheia de pe inel şi pune-o cu capătul rotund în sistemul pentru deblocare al căruciorului. Acum ai reuşit rapid să îl deblochezi!

Ca să nu ai parte de surprize neplăcute, atunci când ajungi acasă, cel mai important este ca la finalul cumpărăturilor să scoţi cheia din cărucior! Simplu, nu?

Sursă foto: ShutterstockRecente

Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg