Cum îţi poţi îmbunătăţi calitatea vieţii prin utilizarea purificatorului inteligent de aer STARKVIND

1 646x404 jpg jpeg

Calitatea aerului pe care îl respirăm este esenţială pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, iar contextul pandemiei ne-a arătat cât de important este să avem grijă de buna funcţionare a organismului nostru. Munca de acasă i-a făcut pe oameni să aibă mai multă grijă de mediul în care locuiesc şi a crescut în ultima perioadă interesul pentru purificatoarele de aer.

Rapoartele arată că normele de poluare în marile oraşe ale Romaniei depăşesc limitele maxime admise, iar odată cu publicarea aecestor date a crescut şi interesul românilor cu privire la calitatea aerului inspirat. Purificarea aerului este esenţială, pentru că dincolo de valorile indicate în exterior, în casă se adaugă surse de poluare precum praful, sistemul slab de ventilaţie, mucegaiul, praful acumulat în covoare şi saltele sau detergenţi.

Există o varietate destul de mare de purificatoare de aer pe piaţă şi este important să îl alegi pe cel care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Aceasta este şi una dintre regulile esenţiale atunci când eşti în căutarea unui purificator de aer: identificarea nevoilor înainte de chiziţie.

Printre principalele criterii de selecţie ale celor care achiziţionează un astfel de aparat se numără performanţa în ceea ce priveşte purificarea aerului, dimensiunea spaţiului în care poate fi utilizat, uşurinţa în utilizare, dimensiunea şi nivelul zgomotului. Designul futurist si funcţiile avansate sunt şi ele criterii importante pentru cei care urmăresc să-şi achiziţioneze un purificator.

Cu scopul de a combina soluţii performante de purificare a aerului cu designul şi tehnologia, IKEA intră în categoria aerului IKEA Home smart lansând în România primul purificator inteligent de aer.

Un purificator de aer de calitate poate ajuta în lupta împotriva poluanţilor din aer cu ajutorul unor filtre avansate şi pot îmbunătăţi semnificativ viaţa persoanelor care suferă de alergii sau astm. Neidentificate la timp şi netratate corespunzător, aceste afecţiuni se pot înrăutăţi pe măsură ce ne expunem la factorii poluanţi şi pot genera boli respiratorii.

STARKVIND încorporează un pre-filtru pentru eliminarea particulelor mari, precum părul şi praful şi un filtru care înlătură particulele mai mici purtate de aer, precum polenul. Aparatului îi poate fi adăugat un filtru înlocuibil pentru curăţarea gazelor, un filtru cu cărbune activ care vizează poluanţii gazoşi, cum ar fi formaldehida, din produsele de curăţat şi ţesăturile din casă şi, de asemenea, reduce mirosurile neplăcute de la gătit, fum şi alţi COV.

STARKVIND poate fi uşor de utilizat, fiind conceput pentru a fi programat prin aplicaţia sistemului şi optimizat pentru dimensiunea unor încăperi de până la 20 metri pătraţi.

Citeşte continuarea articolului pe adevarul.ro.