Cum scapi de depunerile de calcar din baie

1 72126 original jpg jpeg

Cu toţii am văzut acele pete albe care se pot acumula pe cadă, pe robinete sau pe uşile de la duş. De vină este duritatea apei, care are un nivel ridicat de minerale, de regula calciu sau magneziu.

Iar aceste minerale rămân după ce apa se usucă,lăsând în urmă reziduuri care sunt inestetice. CasoTeca îţi spune cum scapi de depunerile de calcar din baie.

E vară,iar căldura de afară ne trimite şi mai mult la duş în această perioadă. De aceea,te poţi confrunta cu o problemă care îţi poate da bătăi de cap şi îţi va răpi din timp. Iată cum scapi de depunerile de calcar din baie.

Depunerile de calcar lasă în urmă pete care sunt greu de curăţat,motiv pentru care pierdem mult timp atunci când vine vorba de curăţenie. Şi poate chiar şi bani,fiind tentaţi să cumpărăm produse care promit să ne scape rapid de această problemă. Totuşi,dacă vrei să cumperi produse chimice de curăţare,fii atent/ă la instrucţiunile de folosire şi dacă produsul se potriveşte pentru tipul de cadă pe care îl ai acasă.

Unele produse care sunt sigure pentru căzile din fibră de sticlă,de exemplu,nu sunt potrivite penru cele cu finisaje din marmură şi vice versa. Nu combina produsele chimice pentru că acestea pot avea reacţii periculoase.