Decorează-ţi casa cu aceste lustre făcute din hârtie

1 72312 original jpg jpeg

De Sărbători, pe lângă curăţenia generală tradiţională, poţi decora casa simplu şi inedit, folosind mici trucuri de înfrumuseţare. Aceste corpuri de iluminat se fac rapid şi dau un aspect spectaculos încăperilor.

Pune-ţi imaginaţia la treabă,fă stocul de materiale necesare şi apucă-te de confecţionat. Îţi trebuie cutii de carton,pahare de hârtie,ziare şi altele. 

Glob înflorat cu mărgele 

Ca să faci un corp de iluminat superb,care se potriveşte atât în bucătăriaspaţioasă,cât şi în living şi dormitor,ai nevoie de un abajur de hârtie,tip glob,flori albe artificiale,biluţe albe din material pentru fiecare floare,lipici şi,bineînţeles,un bec.

Te sfătuiesc să optezi pentru un bec cu led,care are lumină caldă. Lipeşte fiecare floare pe glob,până îl acoperi complet. Apoi lipeşte câte un bumbişor în mijlocul fiecărei flori. 

Lustră solară cu sclipici 

Sclipiciul poate să creeze un efect magnific dacă este utilizat cum trebuie. Folosit la confecţionarea unor corpuri de iluminat din hârtie,sclipiciul aduce camerei în care este plasat abajurul stil şi eleganţă.

Cu condiţia ca mobilierulsă nu aibă aspect ieftin. Ia un abajur de hârtie,oval,rotund,cum îţi place,şi lipeşte sclipici pe toată suprafaţa lui. Alege nuanţa auriu-cărămizie şi vei fi individiată pentru un aşa decor.

Tub cu decupaj floral 

Un obiect decorativ şi în acelaşi timp util este veioza verticală în formă de tub,cu flori decupate. Dintr-o cutie,taie o fâşie mai mare de carton,conturează pe ea câteva flori mici,simple,şi apoi decupează-le.

În final,lipeşte capetele cartonului,cât să faci un tub perfect. Lumina va ieşi prin decupaj,iar efectul va fi unul elegant.

Abajur cu petale colorate

Sunt uşor de confecţionat şi dau un aer şic încăperii. Ca să obţii un efect cu adevărat magnific,fă trei globuri cu petale,colorate în galben,corai şi piersicuţă. Nu trebuie să mai schimbi nimic în camera unde le amplasezi,decorul perfect este asigurat de cele trei abajururi.

Pentru a le fabrica,trebuie să ai la-ndemână trei globuri de hârtie,cercuri din hârtie colorată creponată şi lipici bun. Începe de la bază să aplici cercurile pe abajur şi mergi spre vârf cu lipitul,până îl acoperi complet. Astfel procedezi şi cu celelalte corpuri de iluminat din hârtie.



Recente

pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg