Hainele tale vor fi de un alb strălucitor şi vor mirosi minunat cu aceste 3 trucuri

1 74342 original jpg jpeg

Se întâmplă să-ţi pătezi hainele albe şi să nu ştii ce să mai faci ca să le redai culoarea? Unele pete ies extrem de greu, dar cu aceste metode nici nu va mai trebui să dai banii pe produse scumpe! Încearcă-le şi vezi rezultatele!

1. Praf de copt

9d022b6246ab2527d664a17267b6e3bc jpg jpeg

Praful de copt este unu dintre cele mai versatile ingredientdin lume. Are o mulţime de întrebuinţări în casă şi totodată poate fi folosit şi pentru proprietăţile sale medicale. În cazul în care vrei să îl foloseşti la îndepărtarea petelor,tot ce trebuie să faci este să prepari o soluţie din 4 l de apă şi o cană de praf de copt. Lasă hainele la înmuiat câteva minute în soluţia obţinută şi vei fi uimită de rezultat. Poţi adăuga praf de copt şi în maşina de spălat,împreună cu detergentul tău. Îţi va face hainele să fie mai albe şi culorile mai vii.

2. Oţet cu lămâie

47c98cc07d80e1d16a7183c5130e928f jpg jpeg

De îndată ce vei începe să foloseşti această  combinaţie,nu vei mai vrea să foloseşti alt produs de curăţare. Acest mixt elimină chiar şi cele mai dificile pete.Combină zeama de lămâie cu oţet,cât să obţii jumătate de ceaşcă şi foloseşte amestecul împreună cu detergentul cu care speli hainele de obicei.

Citeşte şi:Cum scoţi petele de pe haine?

3. Aspirină

a0cf41d668dd016cb7783570589f4bd3 jpg jpeg

Dacă credeai că aspirina este bună doar atunci când ai răcit,ei bine,află că ea te ajută să redai albul hainelor. Pătrunde cu uşurinţă în ţesături,îndepărtând petele şi făcându-le să arate ca noi. Chiar şi petele de transpiraţie care de obicei ies mai greu dispar ca prin minune. Pisează 6 aspirine şi pune praful obţinut într-un vas cu apă,în care să încapă hainele pe care vrei să le speli. Lasă-le acolo 30 de minute,după care spală-le în mod normal. La final vei constata că petele au dispărut!

Citeşte şi:Pete de ruj pe cămaşă? Iată cum le îndepărtezi!