Kit pentru warm & cozy house de sărbători

1 altex clickptfemei jpg jpeg

Nicăieri nu-i ca acasă! Tocmai de aceea, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, casa ta ar trebui să-ţi ofere o senzaţie de confort, să-ţi facă plăcere să petreci timpul în ea.

Dacă nu ştii de unde să începi, orientează-te către cele mai folositoare accesorii ce îţi pot fi de mare ajutor iarna aceasta. Iată un kit care te poate ajuta să treci prin această perioadă într-un mod cât se poate de relaxat şi satisfăcut de propriile decizii:

E timpul să fii festiv!

Dacă a sosit luna decembrie şi tu încă nu ai început să decorezi casa într-un mod festiv, ce mai aştepţi? Din momentul în care ai ales decoratiuni Craciun potrivite, casa ta o să devină cozy aproape instant. Bineînţeles, ce e mult strică, aşa că optează pentru ornamentele care îţi oferă cea mai bună stare de spirit atunci când ţi le imaginezi acasă.

Locul „pufos” al casei

Atunci când te gândeşti la warm & cozy, cu siguranţă îţi vin în minte nişte perne mari şi nişte pături cu care să te înveleşti în timp ce te uiţi la serialul preferat.

Amenajează-ţi un spaţiu, fie în dormitor, fie în living, care să fie zona ta de confort în această perioadă. Citeşte cartea preferată, urmăreşte serialul de suflet, ascultă albumul care te inspiră şi simte-te relaxat în locul „pufos” al casei.

Alege aroma potrivită

Alături de păturile pufoase şi de ornamentele de Crăciun, ce lipseşte este o lumânare parfumată potrivită sezonului. Lumânările parfumate nu ar trebui să lipsească din casa ta, pentru că mereu pot să schimbe atmosfera şi să-ţi ofere o stare de spirit mai bună, mai relaxantă. Poate că preferi o aromă potrivită sezonului, cum ar fi măr cu scorţişoară, sau rămâi la clasicul miros de vanilie, alege aroma care îţi provoacă o stare cât se poate de bună.

O cabană chiar în living...

Dacă te gândeşti la o vacanţă undeva la munte şi visezi la câteva nopţi într-o cabană liniştită, te-ai gândit că poţi aduce cabana chiar la tine acasă? Ca să ajungi cu adevărat la coziness de sărbători, un semineu electric te va ajuta să simţi spiritul sărbătorilor de iarnă. Dacă nu poţi călători momentan, cea mai bună opţiune este amenajarea casei tale într-un mod atât festiv, cât şi practic, util.

Timpul perfect pentru schimbări

Bineînţeles, nu uita să scoţi în evidenţă personalitatea ta prin anumite detalii şi decoraţiuni. Fii creativ! Dacă doreai o schimbare de mai mult timp, însă nu ştiai de unde să începi, sărbătorile de iarnă pot fi oportunitatea perfectă pentru redecorare.

Pune tablouri cu familia şi prietenii, picturile tale preferate, încearcă un nou pattern pentru aşternuturi sau înlocuieşte măsuţa de cafea. Profită de sezonul rece, transformă-ţi casa într-un loc în care vrei să petreci cât mai mult timp de calitate.

De la casă la acasă

Ca în orice situaţie, există tendinţa de a lua decizii pripite. Încearcă să nu faci mai mult decât trebuie făcut. Decorează în stilul şi în ritmul tău, îţi poţi face un plan pe care să-l urmezi sau poţi fi spontan, luând decizii pe moment, care te vor face să-ţi aminteşti cum te-ai simţit când ai ales ornamentele pentru Crăciun. Câteva detalii sunt suficiente pentru a schimba întreaga încăpere, de a o face festivă şi călduroasă.

De la şemineul electric, la lumânările parfumate, pernele şi păturile pufoase, decoraţiunile festive şi alte detalii pentru care optezi, pune accentul pe ceea ce simţi şi ce stare îţi creează casa ta. Doar tu poţi face din casă acasă!