Parfum de primăvară la tine acasă

1 53706 original jpg jpeg

Cu ce e sinonim „acasă“? Cu „dragoste“, „grijă“, „linişte“, „confort“, dar şi cu „prospeţime“. Pentru asta ai nevoie de puţin ajutor şi de câteva sfaturi utile.

Împrospătează aerul cu... aspiratorul

Odorizantele care se introduc în sacul aspiratorului nu numai că alungă mirosurile dezagreabile,ci degajă şi un parfum plăcut,în timp ce le pui la treabă. Curăţenia va fi un prilej pentru a-ţi face locuinţa ca „o floare“. Le găseşti atât sub formă de capsule,cât şi de nisip,în variante diverse de parfum.

Nisip odorizant pentru aspirator,bam boo,5,99 lei

simeon stalpnicul png

Săculeţi purtători de aromă

În dulapurile din casă,poţi să agăţi nu doar „capcane“ pentru molii cu gel sau cu bandă adezivă,ci şi săculeţi parfumaţi. Ei sunt special concepuţi pentru a-ţi aromatiza şi decora aceste spaţii de depozitare. Alege mireasma ta favorită şi las-o să-ţi trezească simţurile dimineaţa,când îţi cauţi hainele potrivite.

Set 3 săculeţi parfumaţi cu aromă de orhidee,bam boo,11,99 lei

simeon stalpnicul png

Decoraţiuni cu dublu rol

Purificarea încăperilor nu este  ceva greu de obţinut dacă te bazezi pe odorizantele de cameră,dar şi pe alte mici trucuri care au darul de a schimba aerul în locuinţa ta. Unele dintre ele îndeplinesc şi rolul de decoraţiuni interioare,cum sunt aparatele odorizante în formă de rocă. Un set de amestecuri de plante uscate şi parfumate va desăvârşi un decor frumos din dormitor sau din living. De asemenea,seturile de aromoterapie şi beţişoarele aromate îţi vor conferi calm şi echilibru.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Odorizant spray sau electric?

Depinde doar de tine ce odorizant vrei să alegi:unul pe care să-l foloseşti mai rar,doar atunci când simţi nevoia,sau unul care să pulverizeze în aer parfumul dorit,cu o anumită frecvenţă,aleasă de tine,sau atunci când simte mişcare în apropiere. Aparatele electrice cu rezerve au şi forme delicate,discrete,cu aspect plăcut,care „trec neobservate“.

simeon stalpnicul png

Gata cu mirosul de fum de ţigară!

Dacă fumezi ori dacă ai invitaţi care au a cest obicei înseamnă că alungarea mirosului răspândit este o provocare pentru tine. Pune în scrumieră puţin nisip cu o aromă plăcută şi aşază în camera în care se fumează un odorizant antitabac,cu gel! Este de-ajuns pentru a împrospăta aerul.

O baie înmiresmată

simeon stalpnicul png

Apropo de provocări,ele există şi în baie,unde mirosurile neplăcute sunt mai greu de îndepărtat. Poţi opta pentru un odorizant de cameră special pentru această încăpere sau pentru unul solid pentru toaletă.