Soluţii ieftine pentru amenajarea casei

1 65292 original jpg jpeg

Amenajarea unei case poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă nu există foarte mult spaţiu şi nu ai un buget considerabil. Utilizând diferite soluţii de depozitare, poţi să ai o cameră încăpătoare cu mai puţini bani.

Caută elemente centrale de decor

Alege un element central al încăperii sau obiecte de decor care atrag privirile,cum ar fi o lampă extravagantă,o vază superbă sau un tablou abstract. Pentru a scoate în evidenţă mobila de culoare închisă,foloseşte culori calde,deschise pentru pereţi şi tavan. Alege piese moderne,uşoare şi renunţă la mobilierul masiv care încarcă spaţiul inutil. Colţarul Anya din stofă,cu ladă de depozitare poate fi o alegere inspirată. Îl găseşti la Carrefour. 

ebd42f04aa3785fb45a24df608c19dbc jpg jpeg

Spaţiul poate fi delimitat într-un mod practic

Oricât de încăpătoare ar fi o cameră,spaţiul poate fi delimitat uşor şi practic. De exemplu,în living poţi delimita locul unde este canapeaua cu măsuţa de cafea şi spaţiul din faţa etajerei cu rafturi,folosind covoare cu alte culori faţă de mobilier. O măsuţă cu roţi şi o canapea Anya îţi vor înfrumuseţa sufrageria. Ambele piese de mobilier,le găseşti la un preţ special,la Carrefour. Plantele ornamentale în ghivece de mărimi mai mari vor fi folosite pentru a delimita un spaţiu dedicat relaxării sau unui spaţiu de birou.

de5aa691fbbbf930a4e12f050dfbc650 jpg jpeg

Dacă nu ai suficient spaţiu,luminozitatea este cheia!

Pentru dormitor,apelează la dulapurile cu oglinzi sau alege o oglindă supra-dimensională,ca piesă centrală,deoarece aceasta va dubla spaţiul vizual al camerei. Dacă alegi un şifonier cu uşi cu oglinzi,vei avea un efect mai vizibil în cazul în care oglinzile dulapului măsoară cât înălţimea lui. Adaugă oglinzi pe pereţii lungi,însă evită zona din dreptul ferestrei.

Alege accesorii discrete

Nu ocupa spaţiul cu mese,fotolii şi scaune masive. Măsuţele rabatabile sau măsuţe de cafea multifuncţionale sunt ideale pentru a câştiga spaţiu într-o cameră. La fel şi scaunele pliabile,pe care le poţi păstra în spaţiile special amenajate pentru depozitare. Alege scaune sau tabureţi de bucătărie de diverse modele şi dimensiuni. La Carrefour ai mai multe variante disponibile.

250b14220d87ebac48233689023a1a0d jpg jpeg