VIDEO Vrei WiFi mai puternic? Iată cum poţi creşte puterea semnalului de trei ori! E simplu, ieftin şi eficient!

1 wi fi shutterstock 754075396 jpg jpeg

Te-ai săturat să ţi se tot întrerupă şedinţele pe Zoom sau filmul preferat şi să aştepţi minute preţioase până să trimiţi nişte poze sau un proiect important prin intermediul internetului de acasă de la tine? Nu eşti singurul care păţeşti aşa ceva! Semnalul tău WiFi e slab, însă există o metodă deloc costisitoare de a creşte puterea lui.

Atunci când semnalul WiFi e slab, te umpli de nervi şi frustrări. Te enervezi numai la gândul că descărcarea unor imagini va dura la nesfârşit, aşa că eşti în căutarea unei soluţii eficiente. Cea mai la îndemână soluţie este să-ţi cumperi un amplificator de semnal WiFi, se găseşte peste tot, însă costă cam mult, peste 100lei şi poate ajunge şi la 300lei. Dar de ce să dai atâţia bani, când îţi poţi face unul chiar acasă la tine?!     

WiFi-ul a devenit atât de accesibil, încât ne-am obişnuit să-l avem la dispoziţie peste tot – acasă, la serviciu, prin magazine, în restaurante şi cafenele. Tot timpul avem câte ceva de verificat pe internet, de încărcat poze pe paginile noastre sociale sau de conversat cu prietenii. Aşa că e normal să ne enervăm când WiFi-ul de-acasă, de exemplu, nu ajunge prin toate încăperile.

Ce să mai spunem de perioadele în care, în pandemie, trebuie să lucrăm de acasă, din izolare, şi trebuie să dăm acelaşi randament ca atunci când ne aflăm la birou?! Cu siguranţă că avem nevoie de un semnal puternic pentru a putea lucra liniştiţi!

Evident că nu poţi sta lipit de routerul de WiFi de-acasă, ca să poţi lucra sau urmări filme şi seriale de la laptopul tău. Totuşi, în multe cazuri, dacă te aflii mai departe de router, semnalul se pierde uşor sau este foarte lent. Tot ce trebuie să faci, în acest caz, este să foloseşti o cutie goală de bere pentru a face un amplificator de WiFi în numai două minute.

Pentru asta, ai nevoie de o foarfecă şi de o cutie de bere sau suc goală, pe care o speli şi o usuci în prealabil. Scoate capacul cutiei de bere şi taie interiorul acesteia, astfel încât să o poţi deschide complet. Pune capacul cutiei de bere pe una dintre antenele routerului, aşa cum vedem în filmuleţul de mai jos. Apoi repetă operaţiunea cu celălalt amplificator WiFi. Aluminiul din care e făcută cutia de bere este cel care poate amplifica semnalul WiFi.

Dă click pe linkul de mai jos şi urmăreşte video-ul pentru a-şi crea chiar acasă la tine un amplificator de semnal WiFi ieftin şi eficient!

https://www.youtube.com/watch?v=tonZeKP-Mi4

Foto - Shutterstock

Video - Youtube



Recente

faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg