Ce mai poţi face cu balsamul de păr. Utilizări la care nu te-ai gândit până acum

1 shutterstock 1803656407 jpg jpeg

Întrebuinţările balsamului de păr nu se încheie la capitolul „îngrijirea podoabei capilare”, aşa că ar fi păcat ca tu să te opreşti fix aici. Acest produs are mai multe utilizări în domeniul cosmetic şi chiar în cel casnic, fiind un adevărat aliat într-o mulţime de probleme.

Balsamul de păr îţi poate fi de ajutor să înlături firele de păr nedorite de pe corp ori să te demachiezi. Descoperă mai jos şi alte situaţii în care poţi să apelezi cu încredere la balsamul tău de păr. Vei vedea că nu te va dezamăgi.

Demachiază

Printre întrebuinţările balsamului de păr se numără şi îndepărtarea machiajului. De acum, nu vei mai avea nevoie de produse demachiante scumpe, pentru că îţi poţi înlătura rimelul şi fardul cu balsamul tău de păr. Simplu şi rapid, chiar la duş! De asemenea, mai poţi folosi şi ulei de cocos pentru curăţarea tenului.

Scoate bijuteriile înţepenite pe degete

Ce neplăcut este acel moment când îţi rămâne un inel înţepenit pe deget, mai ales dacă nu este bijuteria ta! Ce este de făcut în acest caz? Nu te panica, pentru că poţi să aplici pe piele puţin balsam de păr şi inelul va ieşi ca prin minune de pe deget.

Lubrifiază un fermoar care merge greu

Cine s-ar fi gândit că printre întrebuinţările balsamului de păr se numără şi aceasta? În loc să rişti să rupi ceva, mai bine pune puţin balsam de păr pe fermoar şi va aluneca mult mai uşor.

Ajută în procesul de epilare

Balsamul de păr poate fi folosit înainte de epilarea cu lama, pentru că are efectul de a înmuia firele de păr, favorizând astfel îndepărtarea lor. Pielea ta va fi mai fină ca în copilărie. În plus, mai poţi să foloseşti balsam de păr şi după epilare, dacă ai pielea iritată. Produsul va avea efect de calmare şi de catifelare.

Face ca perdeaua de duş să alunece mai uşor

Te-ai săturat să tragi enegic de încăpăţânata perdea de la duş, dar rezultatul să fie acelaşi? Foloseşte puţin balsam de păr pe bară şi inelele perdelei vor aluneca mai uşor, fără să depui prea mult efort.

Previne apariţia ruginei

Din categoria întrebuinţările balsamului de păr face parte şi prevenirea apariţiei ruginei pe unelte. Poate că partenerul tău nu va înţelege la început rostul acestui truc, însă va observa cu încântare efectul în timp.

Curăţă de praf plantele din casă

Balsamul de păr înlătură cu succes praful de pe frunzele plantelor şi le oferă un luciu frumos. Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică pe o cârpă moale şi să ştergi pe rând frunzele plantelor.

@shutterstock



Recente

mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg
stres  foto   Shutterstock jpg