Cum să alegi un parfum, cadou, pentru cineva drag?

1 clickpentrufemei 1 5 jpg jpeg

Te întrebi dacă parfumul este o idee bună de cadou? Experţii consideră parfumul un cadou deosebit pentru aproape orice ocazie: ziua onomastică, ziua de naştere, Dragobete, 1 şi 8 Martie, etc. Parfumul poate fi un cadou frumos şi pentru un prieten drag, sau pentru o persoană pe care nu ai reuşit să o vezi de ceva vreme şi vrei să-i faci o surpriză plăcută. Există multe oportunităţi de parfumuri în ziua de azi, iar întrebarea este întotdeaua aceeaşi: Ce tip de parfum să cumperi?

Ai putea alege un parfum arăbesc pentru a te bucura acum de mirosurile senzuale ale Orientului Mijlociu, în confortul casei tale sau oriunde te-ai afla. Parfumurile arăbeşti de lux sunt cu adevărat fabuloase, sunt durabile şi intense, se vând în sticle elegante şi deci le poţi oferi şi cadou. Ele pot  avea note de parfum floral, oriental, fresh şi lemnos.

Le poţi testa la Notino, unde găseşti mostre de parfumuri arăbeşti pentru majoritatea produselor, sau vizitând unul dintre magazinele din Promenada sau Mega Mall. Acestea sunt cu adevărat parfumuri din Orientul Mijlociu, aşa că poţi fi sigur că vei cumpăra un produs original.

2 clickpentrufemei 2 5 jpg jpeg

Parfumurile arăbeşti sunt unice şi într-adevăr durabile. Notele de bază rămân pe piele sau pe haine un timp îndelungat. Ingredientele sunt naturale şi conţin note de flori, lemn, condimente, citrice, cum ar fi: ambră gri, mosc, şofran, oud, vanilie, patchouli, lemn de santal, trandafir, iasomie, cardamom, rozmarin, piper de Sishuan, bergamotă, portocală amară, etc.

Mulţi oameni le aleg pentru că ştiu că este dificil să găsească compoziţii unice şi atât de frumos parfumate pe piaţa europeană a parfumurilor. De exemplu, flacoanele de parfum Roja Dove sunt fabricate în Franţa şi au ornamente din aur aplicate manual în Anglia. Particulele de aur sunt forjate în metal, astfel suprafaţa este reflectorizantă şi include numele mărcii – Roja Perfumes. Închiderea are 14 cristale Swarovski aplicate manual. În partea anterioară apare eticheta de aur, care este fabricată în Anglia şi aplicată manual. Cutia de prezentare este foarte elegantă şi realizată de artizani englezi importanţi.

Ţinând cont că mirosul influenţează şi prima impresie, de exemplu la o întâlnire sau chiar la locul de muncă, este clar că merită să cumperi un parfum durabil, foarte frumos, care este potrivit pentru orice ocazie, dar care să nu fie nici prea sufocant.

3 clickpentrufemei 3 3 jpg jpeg

Uleiurile parfumate sunt şi mai impresionante decât parfumurile, ele devin şi mai eficiente şi durează mai mult. Acestea sunt mai concentrate şi mai puternice decât apa de parfum EdP (care are 15% parfum), sau decât apa de toaletă EdT (care are 5-10% parfum). De obicei, sunt suficiente doar câteva picături de ulei parfumat pentru a obţine un efect de miros foarte plăcut. Aplicarea uleiului se poate face sub forma unei picături pe încheietura mâinii, sau în spatele lobilor urechilor. Uleiul parfumat va deveni şi mai puternic atunci când se încălzeşte din cauza temperaturii pielii.

Mulţi oameni sunt impresionaţi cu adevărat atunci când fac cunoştinţă cu lumea parfumului arăbesc şi îşi schimbă atitudinea faţă de note şi arome. Notele de parfum le oferă un sentiment de mister şi romantism, îi fac să experimenteze noi arome şi să-şi schimbe parfumurile în funcţie de sezon şi starea de spirit.

4 clickpentrufemei 4 3 jpg jpeg

Ei descoperă că această lume este mai bogată şi mai plăcută decât cea comercială, creată pentru cererea în masă, prin folosirea de ingrediente populare, simple, adesea şi foarte ieftine. În lumea parfumului oriental, se poate vorbi despre folosirea celor mai preţioase ingrediente combinate cu talentul în arta parfumeriei. La realizarea parfumurilor orientale de lux se folosesc specii rare de iasomie, trandafir, oud şi ambră gri, despre care se spune că sunt chiar mai scumpe decât aurul pur.

Aceste parfumuri sunt remarcabile din toate punctele de verde şi deci ele pot fi întotdeauna un cadou grozav pentru cei dragi şi pentru prieteni apropiaţi, pentru femei şi bărbaţi. A oferi cuiva un parfum este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poţi face. Cu un parfum de lux vei impresiona mereu, nu vei da greş niciodată, indiferent de ocazie.

În cazul femeilor, notele florale şi de citrice sunt cele mai îndrăgite parfumuri şi deci merită explorate mai întâi, mai ales când vine vorba despre parfumuri pentru persoana iubită. Pentru un bărbat, trebuie ales parfumul în funcţie de personalitatea lui, de regulă sunt recomandate notele orientale şi lemnoase mai deosebite.   



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg