Aşa te menţii în formă după ce ai slăbit!

1 68280 original jpg jpeg

După ce ai respectat ca la carte dieta şi ai ajuns la greutatea visată, urmează partea cea mai grea, şi anume să nu pui kilogramele la loc. Iată ce trebuie să faci pentru a evita acest lucru!

Nu sta foarte mult jos

Petrecem multe ore pe scaun la birou,în faţa televizorului şi chiar în maşină,la volan. Încearcă să eviţi acest obicei atunci când ajungi seara acasă. Oricât ai fi de obosită,străduieşte-te să faci treburile casnice stând în picioare. Este şi astă un fel de mişcare,care va preveni acumularea kilogramelor.

Fă exerciţii în mod constant

Chiar dacă ai slăbit,asta nu înseamnă că ai scăpat de pericol. Continuă să mergi la sală de trei ori pe săptămână şi depune la fel de mult efort ca până acum. Este momentul în care organismul este tonificat,aşa că nu sări peste rutina exerciţiilor.

Citeşte şi:

Trucuri ca să-ţi învingi poftele alimentare

Remedii rapide contra durerilor de picioare

Fără mâncare grasă

Vrei să-ţi răsplăteşti eforturile alimentare de până acum cu o porţie de cartofi prăjiţi asezonată cu un hamburger? Nu e cea mai bună idee! Chiar dacă te gândeşti că este doar o masă şi că nu-ţi face rău,te amăgeşti singură. Data viitoare va fi o ciocolată,după care va urma o altă porţie de fast-food,iar în scurt timp vei reveni la obiceiurile alimentare care te-au făcut să asimilezi kilograme nedorite.

Renunţă la sucurile carbogazoase

Poate că par irezistibile atunci când îţi este sete,dar ia în considerare cât de bine ţi-ar face o un pahar cu suc proaspăt de fructe. Conţine multe vitamine,dar mai ales fibre,esenţiale dacă vrei să ai o senzaţie de saţietate de lungă durată.