Ce ar trebui să conţină propriul ceai pentru slăbit

1 74860 original jpg jpeg

Găseşti în magazine tot felul de pastile care promit că te ajută să pierzi în greutate rapid, fără să-ţi fie foame, să numerii caloriile ori să faci mişcare. Specialiştii spun că acestea nu sunt decât iluzii sunt formă de pilule şi că, pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul încetineşte, iar pentru a-l accelera, poţi să bei un ceai pe care-l poţi face chiar la tine acasă.

Pentru că dietele cu un conţinut scăzut în calorii ne pot da organismul peste cap,există ingrediente naturale,sănătoase care ajută la accelerarea metabolismului şi arderea colăceilor de pe abdomen. Acest amestec unic din trei ingrediente favorizează pierderea de kilograme. În plus,ţine glicemia sub control. Dacă bei acest ceai de trei ori pe zi,slăbeşti 8 centimetri în talie.

Cum ajută aceste ingrediente în procesul de slăbire

Ingredientele enumerate mai jos nu doar că sunt de ajutor când vrei să slăbeşti,dar au şi alte beneficii pentru sănătate.

• Ceai verde-Cele două componente principale din ceaiul verde,care pot ajuta la scăderea în greutate sunt cofeina şi EGCG-ul. Cofeina ajută la arderea grăsimilor şi EGCG-ul este un antioxidant care accelerează metabolismul.

• Scorţişoară-Nu doar că îndulceşte şi parfumează preparatele,dar,de asemenea,scorţişoaraţine sub control greutatea,controlând insulina şi scăzând nivelul de zahăr din sânge. Scorţişoara contribuie şi la scăderea colesterolului rău (LDL) şi suprimă apetitul.

• Frunze de dafin-Este o altă plantă culinară,care nu numai că dă o aromă aparte mâncărurilor,dar reduce,de asemenea,nivelul glucozei şi diminuează colesterolul rău (LDL).

Pentru prepararea ceaiului ai nevoie de:

800 ml apă

1 lingură ceai verde

1 baton scorţişoară

2-3 frunze de dafin

Cum trebuie să procedezi

Fierbe apa într-un vas din ceramică,dă-l deoparte,adaugă ceai verde,batonul de scorţişoară şi frunzele de dafin. Acoperă şi ţine la infuzat 15 minute. Strecoară şi bea ceaiul de trei ori pe zi (dimineaţa pe stomacul gol,înainte de micul dejun şi cafea;după masă şi înainte de culcare).

Consumul acestui ceai trebuie însoţit şi de un stil de viaţă sănătos,introducerea în dietă a fructelor şi a legumelor şi efectuarea de exerciţii fizice regulate. Astfel,rezultatele se vor vedea mult mai repede şi chiar te vei simţi plină de energie.

Atenţie!

Dacă te confrunţi cu diareea,redu cantitatea de ceai,de la trei la două căni pe zi. În cazul în care eşti gravidă sau alăptezi,evită acest ceai.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg