Cele mai simple trucuri de slăbit cu efect garantat

1 69825 original jpg jpeg

Să ţii o cură de slăbire nu a fost nicicând mai uşor. Detaliile fac diferenţa în orice, iar în cazul dietelor micile gesturi contează. Vei avea silueta dorită dacă rumezi sfaturile noastre!

Kilogramele în plus se vor topi ca prin minune urmând cu sfinţenie regimul alimentar,practicând şi ceva mişcare,dar în acelaşi timp apelând la aceste trucuri simple,cu efect uriaş. Citeşte-le şi pune-le în aplicare chiar de azi!

Nu mânca în picioare

Niciodată,indiferent de conjunctură,nu mânca stând în picioare. Nu de alta,dar tot ce vei face este să consumi de două ori mai multă mâncare,pentru că poziţia favorizează umplerea stomacului la capacitate maximă.

Când ai muafiri

Ai invitaţi la masă şi te gândeşti să găteşti bunătăţi? Greşit! Prepară feluri de mâncare care nu-ţi plac,pe care nu le poţi savura cu plăcere şi în felul acesta apetitul tău va scădea considerabil,iar tu nu vei mai suferi din cauza poftei.

Dimpotrivă,ai şanse mari să nu te atingi de mâncarea lor şi să-ţi sabotezi dieta.

Dă-te cu ruj

La fiecare masă,de fapt,înainte şi după,aplică ruj pe buze. Este un truc mai ciudat,dar cu putere mare de reuşită. Pur şi simplu îţi trece cheful să mai iei o porţie de mâncare.

Spală-te pe dinţi

După ce mănânci,spală-te pe dinţi. Respiraţia proaspătă descurajează apetitul şi te ajută să nu mai vrei şi a doua porţie de mâncare. Pur şi simplu,respiraţia mentolată te va împiedica la nivel nervos să vrei să-ţi „murdăreşti“ dinţii din nou.

Punctul care taie pofta de mâncare

Se mai numeşte şi punctul anti-foame şi se află între nas şi buza de sus. Ca să reduci simptomele foamei,apasă cu degetul mijlociu de trei ori în această zonă. Dacă simţi că nu se întâmplă nimic,apasă din nou,până când apar efectele.

Haine strâmte

Când mergi în oraş,la un restaurant sau la o pizzerie,îmbracă-te cu haine mulate. Te vei simţi obligată să nu strici aspectul estetic impecabil consumând încă o felie de pizza,de exemplu.