Slăbeşte sănătos cu ceai

1 47166 original jpg jpeg

Îţi doreşti din tot sufletul să slăbeşti, dar nu vrei să ţii o dietă complicată?În acest caz, apelează cu încredere la ceaiuri. Află care sunt cele mai eficiente pentru tine.

Ceaiul verde

Gustos şi sănătos,ceaiul verde este aliatul tău perfect în războiul cu „aripioarele” şi cu „colăceii” de pe burtă. În două săptămâni,spun cercetătorii americani,poţi slăbi până la două kilograme,pentru că arde grăsimile,detoxifiază organismul,reglează cantitatea de zahăr din sânge şi stimulează metabolismul.

Este indicat să-l bei dimineaţa şi la prânz,nicidecum seara,deoarece conţine teină,echivalentul cofeinei. Zilnic,ai nevoie de cinci-şase căni de ceai.

PONT

Poţi bea ceai verde şi la serviciu,căci îmbunătăţeşte puterea de concentrare.

Ceaiul de soc

Ceaiul de soc este foarte eficient dacă te-ai hotărât să scapi rapid de kilogramele în plus. Ajută,de asemenea,şi la eliminarea toxinelor din organism. Ca să obţii rezultate vizibile,este recomandată o cură de trei luni,perioadă în care trebuie să bei zilnic câte trei-patru căni cu ceai.

Ceaiul de soc se prepară sub formă de infuzie. Pentru un litru de ceai ai nevoie de şase linguriţe de flori de soc. Le pui în apa clocotită,după care acoperi vasul timp de 10-15 minute. Ar trebui ca pe durata dietei cu ceai să renunţi la mâncărurile grase şi să faci un pic de sport.

Nu îndulci ceaiul nici măcar cu miere,care are tot atâtea calorii ca zahărul.

Ceaiul de urzică

Cu ceaiul de urzică poţi slăbi până la cinci-şase kilograme într-o lună. Însă pentru a ajunge la acest rezultat,este indicat să consumi zilnic un litru şi jumătate de ceai. Acesta se prepară din cinci linguri de frunze de urzici mărunţite,peste care se toarnă apa clocotită.

Ceaiul se bea neîndulcit. Ţine cont şi de faptul că acesta este şi un leac minunat pentru a elimina toxinele. Este ideal şi pentru persoanele care au un exces de apă în organism. Pe tot parcursul curei te vei simţi bine,fiindcă urzicile conţin multe vitamine şi minerale.

PONT

Ceaiul de urzică este absorbit cel mai bine de organism dacă îl bei seara şi dimineaţa.

Menta ajută la slăbit

Şi ceaiul de mentă te ajută dacă te afli la cură,deoarece taie pofta de mâncare. Şi este şi foarte gustos,chiar dacă îl bei fără zahăr. Nu consuma însă mai mult de trei căni pe zi,fiindcă te poate constipa.