Emilia Cremeria a deschis o nouă locaţie, în Promenada Mall

4 inghetata3 jpg jpeg

Brandul;de îngheţată artizanală bazat pe tradiţie şi simplitate, Emilia Cremeria, a deschis cea de-a noua locaţie din România, în Promenada Mall din Bucureşti.  

Emilia Cremeria este un business în continuă dezvoltare încă din 2015, de la prima sa inaugurare, ajungând în 2017 la o cifră de afaceri de 11 milioane de lei. În prezent, Emilia Cremeria deţine în total nouă locaţii în: Băneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceză - Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucureşti. În restul tării, Emilia Cremeria este prezentă în Mamaia-Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Emilia Cremeria îi oferă fiecarui consumator o experienţă autentică în savurosul univers al îngheţatei, de la gustul său original până la ultimele trend-uri, utilizând doar materii prime de calitate, atent selecţionate pentru realizarea unui desert care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

inghetata1 jpg jpeg

„Atunci când la baza unui business stă pasiunea, cu siguranţă, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locaţii reprezintă nu doar un pas firesc în extinderea afacerii noastre, ci şi apropierea de consumatorii noştri, iubitori de îngheţată autentică, rafinată şi proaspătă. Pentru noi, a investi într-o nouă locaţie reprezintă o nouă promisiune onorată faţă de clienţii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de îngheţată şi în Promenada Mall. Vom continua să ne dezvoltăm, să investim constant în tehnologie şi în ingrediente, pentru a arăta acelaşi respect faţă de consumator ca şi până acum”, menţionează Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

În fiecare zi şi în fiecare locaţie, prospeţimea şi înalta calitate a ingredientelor - laptele Alta Qualita, fructele proaspete şi zahărul brun - reprezintă elementele cheie ale experienţei consumatorilor cu produsele Cremeriei.

inghetata2 jpg jpeg

Dorinţa de a valoriza produse tipice regionale IGP şi DOP se reflectă în calitatea îngheţatei - unică, fină, cu gustul de odinioară şi irezistibil de cremoasă. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepară, în fiecare zi, în laborator, amestecul pentru producţia zilnică de îngheţată proaspătă, în timp ce, în fiecare an, se lansează noi sortimente menite să îndeplinească orice dorinţă şi poftă de înghetată.

Fiind magazinul cu numărul 9, iubitorii Emilia Cremeria au avut toate motivele să se simtă ca în al nouălea cer, răsfăţându-se cu 20 de sortimente de îngheţată.Recente

Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg
deshidratare shutterstock 2338147147 jpg
gusa shutterstock 2450061719 jpg
viziune shutterstock 451182664 jpg
Organizeaza ti dulapul  Sursa foto shutterstock 2048753441 jpg
Piept de pui cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 1424425691 jpg