Emilia Cremeria a deschis o nouă locaţie, în Promenada Mall

4 inghetata3 jpg jpeg

Brandul;de îngheţată artizanală bazat pe tradiţie şi simplitate, Emilia Cremeria, a deschis cea de-a noua locaţie din România, în Promenada Mall din Bucureşti.  

Emilia Cremeria este un business în continuă dezvoltare încă din 2015, de la prima sa inaugurare, ajungând în 2017 la o cifră de afaceri de 11 milioane de lei. În prezent, Emilia Cremeria deţine în total nouă locaţii în: Băneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceză - Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucureşti. În restul tării, Emilia Cremeria este prezentă în Mamaia-Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Emilia Cremeria îi oferă fiecarui consumator o experienţă autentică în savurosul univers al îngheţatei, de la gustul său original până la ultimele trend-uri, utilizând doar materii prime de calitate, atent selecţionate pentru realizarea unui desert care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

inghetata1 jpg jpeg

„Atunci când la baza unui business stă pasiunea, cu siguranţă, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locaţii reprezintă nu doar un pas firesc în extinderea afacerii noastre, ci şi apropierea de consumatorii noştri, iubitori de îngheţată autentică, rafinată şi proaspătă. Pentru noi, a investi într-o nouă locaţie reprezintă o nouă promisiune onorată faţă de clienţii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de îngheţată şi în Promenada Mall. Vom continua să ne dezvoltăm, să investim constant în tehnologie şi în ingrediente, pentru a arăta acelaşi respect faţă de consumator ca şi până acum”, menţionează Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

În fiecare zi şi în fiecare locaţie, prospeţimea şi înalta calitate a ingredientelor - laptele Alta Qualita, fructele proaspete şi zahărul brun - reprezintă elementele cheie ale experienţei consumatorilor cu produsele Cremeriei.

inghetata2 jpg jpeg

Dorinţa de a valoriza produse tipice regionale IGP şi DOP se reflectă în calitatea îngheţatei - unică, fină, cu gustul de odinioară şi irezistibil de cremoasă. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepară, în fiecare zi, în laborator, amestecul pentru producţia zilnică de îngheţată proaspătă, în timp ce, în fiecare an, se lansează noi sortimente menite să îndeplinească orice dorinţă şi poftă de înghetată.

Fiind magazinul cu numărul 9, iubitorii Emilia Cremeria au avut toate motivele să se simtă ca în al nouălea cer, răsfăţându-se cu 20 de sortimente de îngheţată.