Extractul de mlădiţe de zmeur, leacul minune pentru problemele ginecologice

1 extract de mladite de zmeur jpg jpeg

Extractul de mlădiţe de zmeur este unul dintre cele mai bune leacuri naturiste pentru problemele ginecologice. În plus, are proprietăţi anticancerigene şi este un afrodiziac natural.

Extractul din mlădiţe de zmeur este obţinut prin prelucrarea mlădiţelor şi a mugurilor de zmeur la două-trei ore după recoltare, astfel putându-se extrage toate substanţele bioactive cu rol terapeutic, cum ar fi aminoacizii, proteinele, vitaminele, mineralele, enzimele, hormonii vegetali de creştere etc. 

Extractul de mlădiţe de zmeură se poate face şi în casă, iar efectele sale benefice nu se vor lăsa aşteptate. Vezi aici cum se prepară.

Beneficii extract de mlădiţe de zmeur

Extractul de mlădiţe de zmeur susţine echilibrul hormonal al aparatului genital feminin de la pubertate la menopauză. Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute de înainte şi din timpul ciclului menstrual. Totodată, acesta ameliorează simptomele din menopauză şi cele cauzate de afecţiuni ale aparatului genital.

Extractul de mlădiţe de zmeur este eficient şi în eliminarea chisturilor ovariene, care duc la apariţia menstrelor dureroase, prelungite şi însoţite de simptome neplăcute cum ar fi balonarea, umflarea şi durerea sânilor.

Extractul de mlădiţe de zmeur este recomandat şi persoanelor care se confruntă cu retenţia de apă în ţesuturi deoarece accelerează diureza şi previne apariţia edemelor.

Extractul de mlădiţe de zmeur ameliorează acneea cauzată de dereglările hormonale specifice pubertăţii, accelerând în acelaşi timp procesul de creştere a sânilor.

În acelaşi timp, extractul de mlădiţe de zmeur conţine antioxidanţi cu rol antiîmbătrânire, prevenind astfel apariţia ridurilor şi lipsa de elasticitate a pielii.

Sursă: adevărul.ro, csid.ro