Trucuri ciudate dar eficiente pentru slăbit

1 70490 original jpg jpeg

Îţi doreşti cu ardoare să scapi de kilogramele în plus? Încearcă aceste trucuri puţin mai neobişnuite, dar care te vor ajuta să ajungi la greutatea dorită!

Bea apă caldă

Cei mai mulţă dintre noi preferă apa rece sau la temperatura camerei,însă se pare că apa caldă este soluţia la kilogramele în plus. Ea alungă senzaţia de foame şi astfel vei mânca mai puţin. Dacă nu poţi bea apa caldă,axează-te pe ceaiuri şi aşa vei adăuga un strop de aromă apei.

Uită-te mai puţin la TV

Obişnuieşti să iei masa în faţa televizorului? Ei bine în acest mod vei consuma mai multe calorii. Atenţia ta nu va fi centrată doar asupra farfuriei şi astfel nu-ţi vei da seama de cât de mult ai mâncat,iar senzaţia de foame va persista mai mult timp. Închide televizorul,mănâncă încet,iar în timp kilogramele se vor diminua văzând cu ochii.

Citeşte şi:

5 greşeli de alimentaţie care-ţi afectează metabolismul

Cu ce poţi înlocui carnea în alimentaţie

Nu mânca atunci când eşti în pijamale

Pijamalele nu sunt doar un indiciu că ora este foarte târzie,dar ele sunt mai largi şi astfel ascund aripioarele nedorite. Din acest motiv nu vei mai fi atât de conştientă de kilogramele în plus şi vei avea tendinţa să mănânci mai mult.

Spune da bacteriilor

Bacteriile joacă un rol important în reglarea metabolismului şi al apetitului. Aşadar,mănâncă alimente bogate în probiotice. Lactatele degresare sunt o sursă importantă de probiotice,aşa că nu le exclude din alimentaţia ta.

Bea vin

Se pare că femeile care beau 1-2 pahare de vin pe zi se îngraşă mai greu. Bineînţeles,nu trebuie să depăşeşti cele 2 pahare,în caz contrar kilogramele în plus nu vor întârzia să apară,deoarece alcoolul este o sursă de calorii goale.