Bea această băutură şi vei fi bronzată până la iarnă!

1 70618 original jpg jpeg

Tocmai te-ai întors din vacanţă şi vrei ca nuanţa ciocolatie a pielii să dureze mai mult? Pentru a-ţi menţine bronzul până la iarnă, încearcă această băutură!

Menţine pigmentul pielii prin alimentaţie

Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi păstra bronzul este o dietă bazată pe alimente colorate,bogate în betacaroten,cum sunt morcovii,roşiile,ardeii graşi,cartofii dulci,spanacul,pătrunjelul,salata verde,andivele,caisele,dovleacul,mango,papaya,portocalele,prunele,pepenele galben.

Un studiu efectuat în 2011 de Dr. Stephen de la Universitatea din Nottingham arată că un consum regulat de alimente cu niveluri ridicate de betacaroten nu schimbă textura pielii,ci o pigmentrează datorită substanţelor chimice naturale numite carotenoide,care se găsesc în compoziţia lor.

Consumă-le cu măsură

Specialiştii atrag atenţia că dacă obişnuieşti să mănânci o cantitate foarte mare de alimente ce au în compoziţia lor betacaroten,există riscul să faci carotenemie,o boală ce duce la modificarea culorii pielii. Afecţiunea nu pune viaţa în pericol. Când nu se mai consumă aceste alimente,pielea revine la culoarea sa normală.

Şi uleiul de măsline este bun!

Potrivit oamenilor de ştiinţă,uleiul de măsline are beneficii pentru piele,deoarece oferă o doză mare de antioxidanţi. În plus,ajută la păstrarea bronzului. Aşa că,după ce te-ai întors din vacanţă,asezonează-ţi salatele cu ulei de măsline. Faci astfel şi ca pielea să se menţină catifelată şi elastică.

Din ce prepari băutura magică

Consumul de lichide măreşte durata de viaţă a tuturor celulelor (inclusiv a celor de la suprafaţa pielii) şi astfel ajuţi ca bronzulsă nu se şteragă. Pentru a obţine băutura care te ajută să rămâi bronzată până la iarnă,ai nevoie de:

3 morcovipotriviţi

1 ardei gras roşu

3 felii de dovleac galben

3 felii de pepene galben

2 linguri ulei de măsline

2 fire pătrunjel tocat

Zeama de la o lămâie

Cureţi şi speli morcovii,ardeiul gras. Tai legumele bucăţi potrivite şi le pui în blender. Adaugi feliile de dovleac şi de pepene galben (trăiate mărunt),apoi pui uleiul de măsline,zeama de lămâie şi pătrunjelul. Mixezi până obţii un suc. Consumi băutura de 2-3 ori pe săptămână.



Recente

Dovlecei gratinati  Sursa foto shutterstock 1761536825 jpg
CPF (1) jpg
Tarta de afine  Sursa foto shutterstock 1806091114 jpg
clickpentrufemei (3) jpg
Chec cu dovlecei  Sursa foto shutterstock 110261372 jpg
2897 jpg
Cheesecake cu lamaie la pahar  Sursa foto shutterstock 464383022 jpg
wooden bowl with raw red long grain jasmine white rice rough background jpg
Clatite americane cu spanac  Sursa foto shutterstock 1956818695 jpg
Tort Raffaello  Sursa foto shutterstock 556387186 jpg
Poza de cover  Importanta asigurarii de calatorie in strainatate Ce trebuie sa stii inainte de a pleca Barbat, aeroport, coridor, laptop, rucsac jpg
Supa crema de spanac  Sursa foto shutterstock 1900603345 jpg
Cum sa selectezi telefoanele mobile pentru fotografii uimitoare ghid complet jpg
a bathing ape ss25 cele mai tari lansari de streetwear (1) jpg
Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg