Ce poţi trata cu ulei de scorţişoară!

1 67745 original jpg jpeg

Ai încercat până acum uleiul de scorţişoară? Pe lângă faptul că este aromat, uleiul de scorţişoară are multe efecte benefice asupra corpului. Afla acum ce poţi trata cu ulei de scorţişoară!

Uleiul de scortisoara combate infecţiile fungice

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate şiExcelenţă în Îngrijire din Marea Britanie,scorţişoara conţine compuşi care combat cu uşurinţă infecţiile fungice.Ţine sub control simptomele diabetuluiScorţişoara menţine sub control nivelurile glucozei şi al lipidelor la pacienţoo care suferă de diabet zahar de tip 2.

Citeşte şi:

Scorţişoara te fereşte de o afecţiune mortală!

Trucuri de înfrumuseţare cu scorţişoară

Uleiul de scortisoara previne apariţia bolii Alzheimer

Consumul constant de ulei de scorţişoară ajută la prevenirea bolii Alzheimer,potrivit specialiştilor de la Universitatea din Tel Aviv.

În urma unei cercetări efectuată la centrul medical din cadrul Universităţii Rush din Chicago,oamenii de ştiintă au ajuns la concluzia că scorţişoara reduce progresul sclerozei multiple/

Dacă iei mese bogate în calorii,consumă ulei de scorţişoară întrucât

Nu în ultimul rând,uleiul de scorţişoară are şi proprietăţi afrodiziace,dar şi proprietăţi analgezice şi antiseptice.

Ai nevoie de 5-6 beţe de scorţişoară,ulei de măsline şi un borcan.

Pune beţele de scorţişoară în borcan,acoperă-le cu ulei de măsline,după cre închide borcanul. Lasă compoziţia la macerat 3 săptămâni,pe care este indicat să o agiţi ocazional. După cele 3 săptămâni strecoară lichidul,după care depozitează-l într-o sticluţă închisă la culoare.

Poţi consuma câte o linguriţă de ulei de scorţişoară în fiecare dimineaţă. Este recomandat să fie folosit în jur de o lună.