Glicostabil, tratament naturist împotriva diabetului

1 54280 original jpg jpeg

Dacă suferi de diabet poţi încerca tratamentul Glicostabil 100% natural, care are în componenţa sa trei produse revoluţionare ce detoxifică întregul organism, refac celulele producătoare de insulină, stabilizează glicemia şi sensibilizează membrana celulară pentru a asimila glucoza în sânge .

Diabetul este o tulburare a metabolismului (nivel crescut al zahărului din sânge) ca rezultat al lipsei de insulină  sau din cauză că celulele  nu răspund corespunzător insulinei produse deja  de corp. Insulina este un hormon produs de pancreas care controlează cantitatea de glucoză (zahăr din sânge) şi procentul în care glucoza este absorbită în celule. Celulele au nevoie de glucoză ca să producă energie. Dacă celulele corpului nu absorb glucoza,aceasta se acumulează în sânge  ducând  la complicaţii grave  medicale (retinopatie,boli cardiovasculare,induficenţă renală) . 

Gama Glicostabil cuprinde:

GLICOSTABIL – ARGILĂ  ALBASTRĂ

f73936238b73b8789fe54445846117e8 jpg jpeg

Acest supliment alimentar 100% natural are un ansamblu de proprietăti benefice pentru organismul uman. Argila este  cel mai eficient detoxifiant natural care distruge şi elimină celulele nesănătoase,regenerează ţesuturile şi remineralizează întregul organism.

GLICOSTABIL – INFUZIE ŞI DECOCT

e1a5ac2b2c8e2b1415d73b4916728f78 jpg jpeg

Este un produs unic în România datorită faptului că reuneşte în mod tradiţional mai multe plante atent selecţionate asociate şi dozate în mod optim selecţionând exact acele plante care au eficienţă hipoglicemiantă maxima. Prin combinarea infuziei cu decoctul se obţine un ceai care duce la scăderea zahărul (glucozei) din sânge şi care,utilizat în timp,duce la stabilizarea glicemiei la valori normale .

GLICOSTABIL – EXTRACT HIDROALCOOLIC (TINCTURĂ)

ae609fbdd0c5678d928c65cd13854a54 jpg jpeg

Produsul este obţinut prin macerarea în alcool a unui amestec din plante cunoscute încă din antichitate ca având proprietăţi hipoglicemiante. Tinctura ajută  la diminuarea pâna la eliminare unei molecule numită ceramidă,unul dintre principalii factori ai rezistenţei la insulină a celulelor .

Tratamentul Glicostabil ajută si la circulaţia sangvină,reglarea metabolismului,reducerea colesterolului şi a trigliceridelor având o importanţă deosebită în menţinerea echilibrului principalelor minerale necesare organismului .