Remedii de casă pentru dinţi mai albi

1 70661 original jpg jpeg

Cu siguranţă îţi doreşti un zâmbet de un alb strălucitor! Şi nici nu va fi greu să-l obţii dacă vei apela la unul dintre aceste tratamente, pe cât de simple, pe atât de eficiente.

Remediul numărul 1

Ai nevoie de:

·         O periuţă de dinţi

·         O lingură de bicarbonat de sodiu

·         O lingură de apă oxigenată

·         O jumătate de lingură de apă

Amestecă foarte bine aceste ingrediente şi periază dinţii cu ajutorul pastei obţinute. Foloseşte această metodă o dată pe săptămână,până obţii rezultatele dorite. De îndată ce dinţii tăi vor fi albi,multumeşte-te să o utilizezi doar o dată pe lună.

Remediul numărul 2

Dacă nu erai fana bananelor,acum vei fi cu siguranţă. Freacă timp de două minute,de două ori pe zi dinţii cu partea interioară a coajei de banană. Aceasta conţine minerale precum potasiu şi magneziu,care vor fi absorbite de smalţul dinţilor şi-l va albi. Acelaşi rezultat se obţine şi cu ajutorul cojii de portocală.

Citeşte şi:

Gustări energizante pentru micul dejun

Ce să mănânci ca să ai o sănătate de fier

Remediul numărul 3

Pune pe periuţă în fiecare dimineaţă,pe lânga pasta de dinţi şi puţină apă oxigenată. Perie dinţii timp de 1-2 minute şi în câteva săptămâni vei avea un zâmbet strălucitor.

Remediul numărul 4

Poate că-ţi va fi cam greu să te abţii de la a mânca aceste fructe,dar gândul că vei avea dinţi mai albi,îţi va fi de ajutor. Tot ce trebuie să faci este să pisezi câteva căpşuni,se pot folosi şi cele congelate după ce s-au dezgheţat,şi să le amesteci cu puţin bicarbonat de sodiu. Foloseşte acest preparat în locul pastei de dinţi,iar acizii din fructe îţi vor albi dinţii în mod natural.

Remediul numărul 5

Cred că nu ştiai însă de trucul cu ulei de măsline. Pune puţin ulei pe un disc demachiant şi frecă dinţii pentru trei minute după ce te-ai spălat în prealabil. Vei fi uimită de rezultate.